Moški, med ORALNIM seksom si od vas v resnici želimo le TO! 👅

Če boste počeli to 👇, nam boste popolnoma zmešali glavo!

Moški, med ORALNIM seksom si od vas v resnici želimo le TO! 👅 (foto: Profimedia) Profimedia
3. 4. 2020

Ne glede na to, ali je oralni seks del predigre ali glavno dejanje, ženske zelo cenimo, če se moški potrudite. In, verjemite, za to se vam bomo oddolžile! 😉

Tukaj so stvari, ki si jih med oralnim seksom najbolj želimo, pa vam morda ne upamo povedati:

1. Bodite potrpežljivi.

Potrpežljivost pri zadovoljevanju ženske vas bo daleč pripeljala, še posebej, ko gre za oralni seks. Osredotočite se in začnite počasi (morda celo z masažo telesa ali strastnim poljubljanjem), nato pa se še posebej posvetite klitorisu. Njegova stimulacija je namreč pri mnogih ženskah ključna, da doživijo orgazem.

Preberi še: EDINI položaj, ki žensko pripelje do orgazma v TREH MINUTAH!

2. Uporabite svoje roke.

Vaš jezik je odlično orodje, a ključ do fantastičnega oralnega seksa se nahaja na konicah vaših prstov. Pri zadovoljevanju lahko tako poleg jezika vključite tudi prste, s katerimi se vmes poigrate s klitorisom, sramnimi ustnicami ali pa vanjo z njimi penetrirate. Tako bo užitek še večji.

Enako velja, če potrebujete nekoliko predaha od zadovoljevanja z jezikom.

3. Vprašajte žensko, česa si želi.

"Branje misli" se tukaj pogosto ne obnese. Najboljši način, kako boste 100 % prepričani, kaj si ženska želi v postelji, je preprost: vprašajte jo. Čeprav se morda pogovor med samim dejanjem ne zdi ravno seksi, bomo vsekakor cenile vašo odločnost in zavezanost temu, da nas zadovoljite kakor najbolje znate.

Pogosto smo zelo odprte tudi za kaj novega, zato naj vas ne bo strah preizkušati novih gibov in smeri. 😉

Te morda zanima tudi: Samoizolacija: orgazem NA DAN odžene zdravnika stran (in TO je razlog!)

4. Ne pozabite na sramne ustnice.

Klitoris si brez dvoma zasluži vso vašo pozornost, a ne podcenjujte moči drugih delov ženske anatomije, kot so na primer sramne ustnice. Te so pravzaprav (tako zunanje kot notranje) pogosto po krivem zapostavljene, v resnici pa so prepletene z živčnimi končiči in zelo občutljive na dotik.

5. Pokažite entuziazem.

Če oralni seks dojemate kot nekaj, kar morate početi, bomo to zagotovo začutile. In to lahko močno vpliva na nas. Še posebej ženskam je pomembno, da smo sproščene, samozavestne in ne preveč obremenjene. To je ključno za doseganje užitka.

Ne bo škodilo tudi, če nam boste dali kakšen kompliment ali nam rekli, kako vas oralno zadovoljevanje vzburja.

Priporočamo še: Če bosta seksala TAKO, se bo med vama ustvarila neverjetno močna vez

6. Ni treba, da se ustavite takoj po prvem orgazmu.

En orgazem je super, ampak dva sta pa fantastična. Zapomnite si, da je lahko klitoris tik po orgazmu zelo občutljiv, zato nekaj časa počakajte. V vmesnem času se lahko osredotočite na druga, manj občutljiva, mesta.

Po tem, ko ste dovolil klitorisu, da si "opomore", lahko nadaljujete.

Preberi še: TO si moški v resnici želi med ORALNIM seksom (pa ti nikoli ne bo priznal na glas)

Priporočamo tudi: Naše bralke iskreno o svojih razmerjih v času karantene in po njej (tega nismo pričakovali!) #OstajamDoma