TO je tisto, kar loči dober seks od seksa, ki ga ne pozabiš NIKOLI

Stvar je čisto preprosta, le preizkusita! 😉

TO je tisto, kar loči dober seks od seksa, ki ga ne pozabiš NIKOLI (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2020

Ljudje radi rečemo, da je "seks kot pica – četudi ni najboljši, je še vedno dober". Bistvo je jasno: (sporazumni) seks je pravzaprav vedno dober, ker ... hja, je ne glede na vse še zmeraj seks! A obstajajo stvari, ki ga preprosto naredijo še boljšega. Lahko bi rekli kar najboljšega. 

To so dejstva, zaradi katerih se bo tvoj "meh" spremenil v velik "AAAAAH":

1. Kemija.

Ja, to si že neštetokrat slišala, to pa zato, ker je preprosto res: seksualna kemija je najbolj pomembna od vsega. Veš tista, ko je tvoje razpoloženje na vrhuncu in je vse, kar si želiš, to, da partnerju kar strgaš oblačila s telesa. Seks brez kemije – to preprosto ni to.

Preberi še: "TO stvar si moški želimo veliko bolj od seksa" (čudovit zapis moškega)

2. Samozavest.

Ni večjega ubijalca razpoloženja, kot je biti z nekom, ki mu je neprijetno biti intimen. Čeprav se do neke mere vsi v svojem telesu počutimo nekoliko nesigurno, gre najboljši seks z roko v roki z ljudmi, ki so zmožni preslišati in spregledati vse čudne telesne zvoke in tekočine, ki so med seksom neizogibni.

3. Partner na prvo mesto postavi tvoj užitek.

Sebični ljubimci do najhujši. Če nekdo seksa samo zato, da bi zadovoljil svoje potrebe, to lahko vedno zaznaš. In to je veliki ubijalec razpoloženja. A vendar, če sta oba zelo entuziastična in spremljata namige drug drugega, lahko doživita najboljši seks v življenju. Ne glede na to, kako (ne)izkušena sta.

Priporočamo tudi: TO je URADNO najboljši seks položaj, ki do orgazma pripelje VSAKO žensko!

4. Predigra. Veliko predigre.

Tako kot pri mnogih stvareh v življenju, je sama pot veliko bolj pomembna od končne destinacije. In ni boljšega načina za odličen seks, kot da si vzameta čas, da drug drugemu dvigneta razpoloženje. Nič ni narobe s postopnim grajenjem pričakovanja in vznemirjenja. Prav nasprotno, zaradi tega je namreč trenutek, ko se končno zgodi, še toliko bolj zadovoljujoč.

5. Preizkušanje novih stvari.

Čeprav se to ne zgodi vsakič, ko seksata, lahko občasno vajine posteljne igrice dvigne na višjo raven. In – prepričani smo, da to že veš – ključ do preizkušanja novih stvari je zavedanje, da si s partnerjem resnično zaupata in lahko med samim dejanjem odprto komunicirata.

Te morda zanima: EDINI položaj, ki žensko pripelje do orgazma v TREH MINUTAH!

6. Naravna komunikacija

Včasih se z nekom preprosto ujameš, kar v hipu vodi do divjega seksa. A na žalost se to ne zgodi z vsako osebo, s katero spiš, niti ni nekaj, kar lahko hliniš. No, brez panike. Še vedno lahko doživiš odličen, pravzaprav najboljši seks tudi, če v prvem trenutku ne začutita tistega "klika". Sčasoma bosta drug drugega že spoznala. :)

Po predlogi Nesse Humayun

Gif: Giphy.com

Preberi še: Resnični moški odkrito priznali, zakaj LJUBIJO analni seks

Priporočamo tudi: Te rad zadovolji s PRSTI? Če bo upošteval TOLE, boš želela ŠE (in še in še!)