7 seks potez, o katerih sanja vsak moški (zagotovo!)

Začini seks z naslednjimi mini triki in v njegovih očeh postani prava seks kraljica.

7 seks potez, o katerih sanja vsak moški (zagotovo!) (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 5. 2021

1 Prijetno vrtenje

Če si na vrhu, se počasi zarotiraj, tako da se boš obrnila proti njegovim nogam. Doživel bo prijeten občutek vrtenja na svojem penisu, medtem pa se mu bo razgrnil prelep pogled na tvoje golo telo.

2 Poigrajte se s seboj

Medtem ko si na njem, se igraj s svojimi prsi in z drugimi deli telesa – prepusti se domišljiji. Od bajnega razgleda bo tvoj partner godel od zadovoljstva.

3 Oralno zadoščenje

Med menjavo položaja mu pripravi kratek oralni odmor, ki ga bo popolnoma zmešal, verjemi!

4 Glasno? Zakaj pa ne!

Svojih užitkov ne zadrži v sebi, ampak se sprostiti, zajemi zrak v pljuča in zakriči, kar se le da. Če pa k temu dodaš še kakšno pohvalno na njegov račun, njegovemu zadovoljstvu ne bo ne konca ne kraja.

5 Moč dotika

Medtem ko si zgoraj, se rahlo stegni in se začni nežno (poudarek je na nežno) igrati z njegovimi testisi. Premočno stiskanje lahko povzroči prenaglo ejakulacijo oz. huje: povzroči mu lahko hude bolečine.

6 Trenja ni nikoli preveč

Zopet smo pri trenju. Tokrat naj partner svoj penis vstavi med tvoja stegna, ti pa jih stisni skupaj in mu zaukaži, naj s penisom drgne ob tvojklitoris, pri tem pa naj ne vstopi. Užitki bodo božanski za oba.

7 S stiskanjem do užitka

Ta zimzelena metoda lahko polepša vsak položaj. Medtem ko stiskaš vaginalne mišice, penis izredno hvaležno čuti rahlo krčenje. Še nekaj, čisto za konec: ko se bo bližal orgazmu, v hitrem, strojničnem ritmu začni stiskati svoje vaginalne mišice. Občutek bo imel, da mu bo penis od ugodja razneslo.

Preberi še: TO moške (poleg dotikanja PENISA) spravlja OB PAMET (seksi prijemi za MAKSI orgazem)

Priporočamo tudi: 6 razlogov, zakaj SEKSATI med menstruacijo (TRIKI in položaji, ki ti bodo ZMEŠALI glavo)