Ta VONJ bo povečal njegovo vzburjenje za 40 %! (+ vonj, ki najbolj vzburi žensko)

Drage dame, pozor! Zaradi tega vonja se jim bo utrgalooo!

Ta VONJ bo povečal njegovo vzburjenje za 40 %! (+ vonj, ki najbolj vzburi žensko) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2020

Na TikToku (kje pa drugje 😅) smo zasledili zanimiiivo trditev, kateri vonj naj bi pri moškem močno povečal vzburjenje. Seveda smo se odločili zadevi priti do dna.

Še preden pa ti povemo, ali zadeva pije vodo ali ne, poglej, o katerem videu govorimo. 👇

@ask_kimberly

Pumpkin Pie anyone? ##omg ##wtf ##flirting ##flirtingmood ##relationships ##relationshipexpert ##crush ##omgchallenge ##toronto ##fyp ##tiktok ##viral ##hack

♬ original sound - ask_kimberly

Ja, prav si videla! Vonj po buči oziroma natančneje bučni piti naj bi v penisu povečal krvni pretok v povprečju za kar 40 %!

Po besedah dr. Alana Hirscha to še kako drži. V 90-ih je namreč naredil raziskavo, v kateri je pri 31 moških meril krvni pretok v penisu, medtem ko jim je dal vohati 46 različnih vonjev.

In očitno vohanje bučne pite močno poveča krvni pretok v penisu – merilo za moško vzburjenje – in to za kar 40 %!

Obstaja pa še ena stvar, ki vzburjenje pri moškem poveča za enak odstotek, in to je vonj sivke, medtem ko ga vonj po pici s sirom poveča le za 5 %.

Preberi še:

Dr. Hirsch je kasneje prav tako naredil raziskavo na 30 ženskah in izmeril njihov vaginalni krvni pretok, medtem ko jim je dal za vohati različne vonje, med drugim oglje za žar, sveže kumare in bombone iz sladkega korena ('licorice').

Medtem ko je vonj po bučni piti imel nanje enak vpliv kot na moške, pa sta zmagovalno kombinacijo (tj. najmočnejši afrodiziak) sestavljala prav vonj po bombonu iz sladkega korena in vonj po sveži kumari. V povprečju se je vaginalni krvni obtok pri sodelujočih ženska povečal za 13 %.

Kateri vonj pa najbolj vzburi tebe? 🤭

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Z možem ne želim seksati, in TO je razlog!" (izpoved obupane Slovenke)

Priporočamo tudi: RAZLOG, zakaj varajo MOŠKI in zakaj ŽENSKE, se ZELO razlikuje (ne boš verjela, kaj je povod!)