"Z možem ne želim seksati, in TO je razlog!" (izpoved obupane Slovenke)

"In potem se sprašuje, zakaj ne dobi za seksat. Pa kje imam sploh voljo."

"Z možem ne želim seksati, in TO je razlog!" (izpoved obupane Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2021

"Od 7–17:00 je v službi. Glede na zgodbice, ki jih pripoveduje, se mi zdi, da je efektive nekje 50%.

Popoldan tiči v garaži, v lopi, na kosilnici, skoz okol hiše nekaj brklja in popravlja brez veze ali pa tiči pri sosedovih, pri starših, bratih, na gasilcih, na nogometu.
Doma ne mrdne nič. Vse gospodinjstvo je na meni, kuhanje v 90 %, nabava špecerije 90 % časovno, denar že sterjam.

Nekaj časa sem nergala in sva se ves čas kregala zaradi tega, sedaj sem dvignila roke.

Vse delo z otroci je na meni. Ko kam gremo z otroci (2, 4 in 7 let), si raje roko odgrizne, kot da bi šel z nami. Za dopust se tudi pogajamo, ali bo zdržal 10 dni ali pa bomo šli že po 5–7 dneh domov.

Otroci ga obožujejo in je v redu oče, ampak obveznostim se ogne, če se le da. Ko kam grem, jih porihta. Ostalo pa ostane. Vrt imam sama preko. Pokosi mi enkrat na mesec, pa še to moram težiti do onemoglosti.

In potem on cele dneve tako naokoli. Zvečer pride not, se poči na kavč, jaz dam otroke spat, pripravim oblačila za drugi dan, posesam, pospravim kuhinjo, pospravim in obesim oblačila.

On tačas lepo dr*a tv in gsm, če mu težim za pospravljanje, samo zvija z očmi. Potem se usedem na kavč. Gledava itak to, kar on hoče, ker bog ne daj, da bi jaz kdaj kaj izbrala.

Tam okoli 00:00, ko jaz že 4x zakinkam, pa bi gospod hopa cupa. Pa samo bejž.

Aja, tudi jaz hodim v službo. Odsotna sem 9 ur na dan. Zaslužim enako kot on. Hišo in parcelo sva financirala in tudi dejansko realno plačala pol-pol.

Sprašujem se, če ne bi imela manj dela, če bi bila ločena. Tedaj bi otroci vsaj 2 dni na teden bili pri očetu in bi jaz lahko 2 dni držala noge v zrak. Jeze bi imela vsekakor manj.

In ne mi sedaj govoriti, kaj sem gledala, ko sva otroke delala. Vmes smo zidali in urejali hišo. Takrat je bil zelo priden. Potem smo se vselili v hišo in je še nekaj časa nekaj sodeloval, odkar sem bila 2 leti doma zaradi bolniške in porodniške za najmlajšega, pa se je totalno razvadil in si misli, da je gost v hiši. Še 7- in 4-letnica več sodelujeta.

In potem se sprašuje, zakaj ne dobi za seksat. Pa kje imam sploh voljo.

/.../ Sem že poskusila s tem seksanjem 3x na dan, pa nič teženja, pa delaj minimum. Rezultat je bil, da smo živeli v svinjaku 3 mesece in sem potem potrebovala SAMA ne vem koliko časa, da sem spravila stanje v kolikor toliko normalno, da smo vsaj lahko koga povabili na obisk.

S prijateljicami ni problem kam it. Tudi za 3–4 dni. Ko pridem domov, pa kaos. Saj bo že na babo počakalo. /.../ 

Sedaj sabotiram odnos smeti in sesanje. Smeti nismo odnesli že 2 tedna! Vse že pada preko.

Če ne bi odnašala vsaj kuhinjskih odpadkov, bi smrdelo v bajti za popi*dit. Prav tako že 2 tedna nismo posesali. Kakšno je? Ne vprašajte!

Kuhinjo pucam, ker moram kuhat. Kopalnico spucam, ker drgač se mi obrača, ko stopim v njo. Mož je še v življenju ni spucal. Prav tako se še ni lotil otroške. On bi cele dneve pospravljal garažo in lopo. Pa idi v rit.

Ja, je iber razvajen. Doma so in imajo totalno nastlano in umazano še zdaj. Še tisti minimum od minimuma sta čistili in pospravljali za njim mama in babica. Ata in brata so bili za okras. Sedaj pa ga grozna žena tu nekaj buzerira cele dneve. Kaj ni dovolj, da prinese k hiši denar in da je hišo postavil?"

Zapis je bil objavljen na portalu med.over.net

Preberi še: "Po dveh letih mi je pri SEKSU z dragim dolgčas za umret! (izpoved naše bralke)"

Priporočamo tudi: Bizarna izpoved: "Z možem sva se ločila, ker je na medene tedne peljal mamo"