Bizarna izpoved: "Z možem sva se ločila, ker je na medene tedne peljal mamo"

Ne, tu zgodbe še ni konec. Najbolj bizaren del komaj prihaja. In ja, ... tole je tako zelo bizarno, da boš morala članek prebrati dvakrat! 🤯

Bizarna izpoved: "Z možem sva se ločila, ker je na medene tedne peljal mamo" (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2020

Na priljubljeni spletni strani Reddit.com so se razpisali ločitveni odvetniki, ki so razkrili najbolj bizarne razloge za ločitev, ob katerih boš rekla samo: "O moj bog!"

Ko človek misli, da je videl in prebral že vse, te izpovedi na spletnih forumih spet čisto šokirajo. Beri dalje! 👇

#1 Razlog: Mama

Neka odvetnica je nekoč zastopala žensko, ki se je od svojega moža želela ločiti takoj po poroki! Razlog? Mož je vztrajal, da na njune medene tedne gre tudi njegova mama, saj ga je še vedno dojila. Da, ponavljamo - DOJILA je odraslega moškega!

#2 Razlog: Namesto losjona za telo je uporabil ...

Po pripovedi ameriške odvetnice je žena moža zapustila, ker je ugotovila, da iz pokakanih plenic jemlje otrokovo blato in si ga maže po telesu.

A smo samo mi sedaj takole: "🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮"?

#3 Razlog: Kava

Možu neke ženske je bilo po sedmih letih zakona enostavno dovolj, da si ona ne more zapomniti, kakšno kavo pije. Vsako jutro ga je namreč povprašala, kakšno mu pripravi, enega lepega dne pa mu je tega bilo dovolj.

#4 Razlog: Sestra

Ločitvena odvetnica je razkrila, da se je nek par ločil kar na dan poroke. Ženin je namreč plesal s svojo sestro, ki je ob prošnji neveste, če lahko sedaj z ženinom in lastnim možem pleše ona, popolnoma znorela. 

Poroka se je končala s pretepom in z nevestinim ultimatom ženinu, naj izbere med njo ali sestro, on pa se je brez pomisleka odločil za sestro. 

#5 Razlog: Psi

Nek britanski odvetnik je delil zgodbo svoje stranke, ki ga je žena zapustila zato, ker je v njegovih privatnih sporočilih prebrala, da so njeni psi grozni.

#6 Razlog: Nehigiena

Eden prvih primerov, ki ga je novopečena odvetnica obravnavala, je bila razveza para, kjer je mož želel ločitev zaradi ženinega puščanja madežev po opravljeni veliki potrebi v straniščni školjki.

#7 Razlog: Spletna prevara

Nek moški je želel ločitev od svoje žene potem, ko je ona podlegla spletni prevari in želela popolnemu tujcu, ki se je predstavljal kot turški princ, nakazati 50.000 evrov.

Odločila se je celo preseliti v Turčijo, kjer se je z njim želela poročiti, možu pa je naročila, naj jo počaka. V primeru, da se ji s Turkom ne bo izšlo, se bo vrnila k njemu.

Poznaš tudi sama kakšno res nenormalno ločitveno zgodbo? Brez slabe vesti nam jo zaupaj v komentar! 😉

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Naučila sem se vzljubiti svoje telo in uživati v življenju" (Tako je do svoje sanjske postave prišla Vicky)

Priporočamo tudi: Zala Djuric je v resnici SODELAVKA MEGA zvezdnika (namig: letos je dobil Oskarja)