VROČEEE 🔥 5 gibov, s katerimi mu boš v hipu zmešala glavo!

Si pripravljena, da ga zapelješ nekoliko drugače? 😉🔥

VROČEEE 🔥 5 gibov, s katerimi mu boš v hipu zmešala glavo! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2020

Se v spalnici kdaj igrata različnih vlog? No, v kolikor rada razbijeta vajino posteljno rutino s čim posebnim, je tole kot nalašč za vaju! Zato smo na današnji petkov večer pripravili "malo šolo" plesanja striptiza. O ja, obeta se vama ena zelooo vroča noč!

Kako mu zaplesati striptiz kot profesionalka?

Samo sledi spodnjim nasvetom, nato pa si na dnu članka oglej posnetek, ki te bo vodil skozi 5 najbolj enostavnih gibov, ki mu bodo zmešali glavo, še preden bosta prišla do spalnice!

Nasvet #1: Ohranjaj očesni stik.

Način, kako ga gledaš, je eden najbolj pomembnih in močnih elementov striptiza. Naj ti ne bo nerodno! Pokaži mu kako seksi in samozavestna si.

Nasvet #2: Zatemni luči, a jih ne ugasni.

Pripravljaš se namreč na to, da se mu boš pokazala, ne skrila pred njim. Ne obremenjuj se preveč s tem, kako izgledaš. Zapomni si, da je veliiiko bolj pomembno to, kako se počutiš. Bodi samozavestna, bodi seksi. To je vse, kar v resnici potrebuješ za dober striptiz.

Preberi še:

Nasvet #3: Pozabi na pravila!

Ni se ti treba "napiflati" zaporedja gibov in zapomniti celotne rutine na pamet, da bi se slekla. Vse počni po občutku, izvajaj gibe, ki so ti všeč, ki ti vlivajo samozavest in ti pridejo naravno. Najbolj pomembno je, da uživaš v celotnem plesu, saj bo le tako lahko užival tudi on.

V kolikor se ti za prvič zdi, da boš bolj gotova vase, če se boš na pamet naučila celotno rutino, je to popolnoma okej. A hkrati skušaj plesu dodati nekaj svojega. Improvizacija je v tem primeru dobra stvar, zato nikar ne skrbi!

Tukaj si oglej še 5 najbolj enostavnih, a hkrati zelooo seksi gibov:

Iiiin akcija! 😉

Gif: Giphy.com

Preberi še: Vse, kar si moški želi, so te 4 stvari (njegovo srce bo za vedno tvoje)

Priporočamo tudi: Lepo je biti ljubljen, a če ne čutiš TEGA, vajina zveza nima prihodnosti