Vse, kar si moški želi, so te 4 stvari (njegovo srce bo za vedno tvoje)

Ko boš enkrat pritegnila njegovo pozornost, jo boš lahko zadržala le na te 👇načine.

Vse, kar si moški želi, so te 4 stvari (njegovo srce bo za vedno tvoje) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2020

Ni dovolj, da samo pritegneš njegovo pozornost, in to verjetno že sama veš. A da bi se globoko zasidrala v njegovo srce in to pozornost ohranila na dolgi rok, se ti ni treba "raztrgati". Za to so potrebne le štiri stvari.

1. Bodi dostojanstvena.

Zgolj zato, ker je postaven, uspešen in očarljiv; ker te je povabil na zmenek in ti plačal pijačo ter ti s tem dal vedeti, da si mu všeč, še ne pomeni, da moraš pozabiti na svoj jaz in narediti vse, kar od tebe pričakuje.

Daj mu jasno vedeti, kje so tvoje meje, ohrani svoj jaz in svoja prepričanja ter mu pokaži, kakšen tip ženske si. V kolikor si mu resnično všeč, bo to cenil.

Preberi tudi: Edino TAKŠEN moški je lahko najboljši partner (preveri, preden se mu zaobljubiš!)

2. Bodi svoja.

Ne pretvarjaj se, da si nekaj, kar nisi. Že z najmanjšo lažjo si vnaprej koplješ jamo. Tvoja stališča, navade in pravi obraz bodo prej ali slej priplavali na površje, zato ni potrebe, da bi jih prikrivala ali olepševala.

Raje bodi naravna, spontana in dosledna sebi. V kolikor je on tisti pravi, bo v vsakem primeru nor nate ter mu bodo všeč vse tvoje vrline, hkrati pa tudi pomanjkljivosti.

Priporočamo še: TEJ obliki ženskega telesa se ne more upreti NOBEN moški (znanstveno dokazano!)

3. Daj mu njegov prostor.

Ustavi se, in to že na samem začetku. Ne najedajta drug drugemu z ljubosumnimi izpadi in sumnjičavimi provokacijami. Bodi pozorna, ko gre za druge ženske, a ne pozabi, da nista priklenjena drug na drugega in ni treba, da sta vsak trenutek skupaj.

Dokler imaš zaupanje in ti dokazuje, da ti je zvest, nimaš razloga ne za ljubosumje ne za skrb.

Te morda zanima tudi: Če ti tvoj moški počne TE STVARI, potem ČIMPREJ odidi stran (znak za alarm! 🚨)

4. Odkrito pokaži svoje kvalitete.

Časi, ko so moškim bile všeč ženske, ki so se jim pripravljene podrediti in na njih gledati kot na bogove, so zdavnaj mimo. Moški, s katerimi bi vsaka ženska želela biti v resnem razmerju, imajo radi močne in neodvisne ženske, ki so izobražene, inteligentne in sposobne.

Tvoje kvalitete in sposobnosti so torej tvoj plus, zato jih brez zadržkov pokaži. Očaraj ga z vsemi svojimi atributi in mu daj vedeti, da je pravi srečnež, ker te ima.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: 3 načini, kako ga pripraviti do tega, da te bo začel POGREŠATI (ne da bi ga odrinila stran)

Priporočamo tudi: Razkrivamo, KAKO postaneš NEUSTAVLJIVO privlačna (ljudje ti bodo JEDLI iz roke)