3 načini, kako ga pripraviti do tega, da te bo začel POGREŠATI (ne da bi ga odrinila stran)

Tvoje prizadevanje za njegovo pozornost ga bo v resnici le še bolj odrinilo stran, in razlog za to se skriva ...

3 načini, kako ga pripraviti do tega, da te bo začel POGREŠATI (ne da bi ga odrinila stran) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2020

Ko se moški zdi nekoliko oddaljen ali pa je preprosto videti nezainteresiran zate, lahko to v tebi pusti občutek strahu in nemoči. Ne želiš si, da ti postopoma spolzi iz objema. Ne želiš se počutiti tako negotovo.

Želiš si vedeti, kaj je narobe – ali je težava v tebi ali pa se ta skriva nekje drugje. Najbolj od vsega pa želiš NEKAJ narediti, da bi to popravila.

Včasih je imel oči le zate, zdaj pa se ti dozdeva, da so mu druge stvari zmeraj pomembnejše – njegova služba, njegovi prijatelji, njegov avto. Težko si priznaš, a ko nista skupaj, se zdi, da te niti ne pogreša več. In to boli.

A vendar je pri vsem tem še bolj boleče dejstvo, da ga to, s čimer želiš stvari popraviti in se ponovno z njim zbližati, v resnici ... odriva še bolj stran.

Zelo verjetno se na tej točki začneš počutiti ogroženo, saj si želiš biti njegova prioriteta. In ko se ti zdi, da to nisi, ves čas razmišljaš še samo o tem. Kar naenkrat začneš spremljati vsak njegov gib in iskati znake, da mu preprosto več ni do tebe.

Preberi tudi: Popolna ljubezen ne obstaja, obstaja pa ljubezen, ki je RESNIČNA (tako jo prepoznaš)

Ker ga ne želiš izgubiti, začneš početi vse stvari, za katere meniš, da ga bodo pritegnile nazaj k tebi.

Postaneš še posebej skrbna, pozorna in ustrežljiva. Postaneš nezahtevna, da ne bi mislil, da je s teboj preveč "dela".

Kuhaš mu, mu masiraš hrbet in več seksaš z njim. Ves čas ga sprašuješ, kaj je narobe. Na kratko – pretirano se trudiš.

In kljub temu še zmeraj ne vstane in reče: "Kakšen bedak sem bil! Ti si najbolj čudovita ženska na svetu in do konca življenja bi te moral obsipavati z ljubeznijo." Namesto tega pa je nekoliko nejevoljen in muhast. Ko se mu skušaš približati, postane razdražen in jezen. Morda ti celo reče, da potrebuje nekaj prostora. In nato gre vse samo še navzdol.

Sovražiš dejstvo, da v razmerje vlagaš toliko energije, v zameno pa ne dobiš praktično ničesar? Ne glede na to, kaj narediš, še vedno nimaš občutka, da si v njegovih očeh številka 1.

In točno v tem je težava – ker počneš preveč!

Namreč, vse, kar počneš, da bi se mu ponovno približala, v resnici deluje ravno nasprotno. Moški se zaljubijo iz razloga, ker ti lahko veliko dajo. In ne obratno. Zato se zaprejo vase, ko skušaš razmerje popraviti s tem, da mu daješ vedno več.

In ko si zaradi pomanjkanja te vzajemnosti vedno bolj razočarana, ga začneš nehote še bolj odrivati – noben moški namreč ne želi biti v bližini zamerljive ženske.

Priporočamo še: Edino TAKŠEN moški je lahko najboljši partner (preveri, preden se mu zaobljubiš!)

Ne bodi tako stroga do sebe, saj obstaja razlog, zakaj deluješ na tak način. In to ima opraviti s tvojim prepričanjem, da tisto, kar ugaja tebi, ugaja tudi moškemu. Misliš si: "Počutim se super, ko moški naredi vse, da me razveseli. Mora, da to deluje tudi v obratni smeri."

A vendar je ravno nasprotno. Da bi dobila tisto, kar želiš, moraš prenehati početi to, kar ne deluje, in se vrniti k tistemu, kar pride naravno in ima učinek.

To je lahko na začetku težko, še posebej, če si že vse svoje življenje nekaj "popravljala". A vendar je prenehanje s tem edini način, da boš dobila vso ljubezen, romantičnost in pozornost, po kateri tako hrepeniš.

To so trije načini, kako lahko to storiš:

1. Stopi korak nazaj

Zapri oči in razmisli o tem, kaj občutiš v telesu, ko se ti zdi, da se moški oddaljuje od tebe ali pa preprosto več ne misli nate toliko kot včasih. Verjetno imaš v trebuhu težek in naravnost grozen občutek.

Zdaj si predstavljaj moškega, ki odhaja daleč stran in ga vidiš le še kot majhno črtico v daljavi. Ali čutiš, kako se tvoje telo želi nagniti naprej in narediti vse, da bi ga ustavilo? Ta potreba po "nagibu naprej" je tisto, kar v moškem povzroči pritisk in utesnjenost. In da bi to preprečila, moraš narediti ravno obratno: se nagniti nazaj.

2. Preusmeri fokus

Kaj se zgodi, ko si obupano želiš moške pozornosti? Kje je tvoja pozornost?

Točno tako – na njem je! Napaka. Bolj ko se osredotočaš nanj, bolj se bo on obračal stran od tebe. Kako to preprečiš? S tem, ko preusmeriš ves svoj čas in energijo nazaj nase.

Te morda zanima tudi: "Pri 21-ih sem iznenada izgubila libido, potem pa sem odkrila TOLE" (resnična zgodba)

3. Ostani odprta

Si že kdaj bila jezna nanj, ker te je ignoriral, potem, ko se ti je želel ponovno približati, pa si se do njega vedla popolnoma hladno? Kako si drzne misliti, da lahko tako enostavno pripleše nazaj v tvoj objem!

A vendar je najbolj močna stvar, ki jo lahko v takšnem trenutku narediš, to da ga sprejmeš z odprtimi rokami in se z njim zliješ v eno. Ta tretji korak ti lahko predstavlja največji izziv, ampak je vreden!

Naučiti se, kako se povezati s srcem tvojega moškega, je veliko lažje, kot vso pretvarjanje, "upravljanje" in analiziranje; vse to, kar si verjetno počela z namenom, da bi bila deležna ljubezni in naklonjenosti.

V resnici ni nujno, da ljubezen sploh zahteva kakšno "delo". Lahko je popolnoma nenaporna. Vse, kar je potrebno, je nekaj izjemno preprostih sprememb v tvojih besedah in telesni govorici.

Po predlogi Rori Raye, strokovnjakinji za razmerja

Preberi še: Če ti tvoj moški počne TE STVARI, potem ČIMPREJ odidi stran (znak za alarm! 🚨)

Priporočamo tudi: OMG! Ne boš verjela, kaj je TA ženska 8 let počela pred seksom!