Popolna ljubezen ne obstaja, obstaja pa ljubezen, ki je RESNIČNA (tako jo prepoznaš)

V življenju skoraj gotovo ne boš našla popolne ljubezni, a nič zato. Ko najdeš ljubezen, ki je resnična, je občutek veliko boljši. ❤️

Popolna ljubezen ne obstaja, obstaja pa ljubezen, ki je RESNIČNA (tako jo prepoznaš) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2020

V življenju ne boš našla popolne ljubezni, a vendar boš našla ljubezen, ki je resnična. ❤️

Ljubezen, ki se začne z rahlo živčnostjo in vznemirjenjem. Ljubezen, ki ti tik pred zmenkom v trebuhu povzroči tisti čuden občutek, ampak na tak vesel, lahkoten način.

Ljubezen, zaradi katere na kavču nestrpno strmiš v svoj telefon v pričakovanju njegovega sporočila, da bo kmalu pri tebi. Ljubezen, zaradi katere se ti v hipu nariše nasmeh na obrazu, še preden sploh prideš do svojih vhodnih vrat, da jih odpreš in ga zagledaš.

V življenju ne boš našla popolne ljubezni, a vendar boš našla ljubezen, ki te bo plašila. ❤️

Ljubezen, ki se bo trudila razbiti vse zidove, s katerimi si se tako dolgo ograjevala, saj je ta oseba iz tebi nepoznanih razlogov na nek način prepričana, da si tega vredna. Našla boš ljubezen z osebo, ki bo sprejela dejstvo, da so bili ti zidovi zgrajeni za tvojo zaščito.

Osebo, ki ti bo jasno pokazala, da njen namen ni, da bi te prizadela, kot so te osebe pred njo. In ta oseba bo potrpežljiva. Ker razume, da te je nekdo že prej prizadel. A resnična ljubezen ti da ravno pravšnje zagotovilo, da lahko strah pred zlomljenim srcem pustiš za seboj in narediš ta nepoznani korak naprej.

V življenju ne boš našla popolne ljubezni, a vendar boš našla ljubezen, ki te bo spremenila. ❤️

Ta ljubezen ne bo spremenila tega, kdo si, ampak način, na katerega si. Način, kako vidiš stvari in kako se na njih odzoveš. Zaradi tega boš na življenje gledala nekoliko drugače, saj ti ta oseba odpre okno v druge svetove, svetove izven tvojega. In to ti omogoči, da prav tako vidiš svetove izven vaju.

V življenju ne boš našla popolne ljubezni, a vendar boš našla ljubezen, ob kateri se počutiš domače. ❤️

Našla boš ljubezen, ki ni zmeraj vznemirljiva, je pa dosledna. Ker čisto vsaka noč ne bo polna strasti, nekatere bodo tudi bolj čustvene ali pa morda malce "dolgočasne".

Našla boš ljubezen, ki ti bo dovolila biti to, kar si, in morda je to kdaj pa kdaj dolgočasno, a vendar je občutek, ko najdeš osebo, ki te sprejema takšno, kot si, neverjetno čudovit.

Osebo, ki te sprejme tudi takrat, ko se je ne trudiš navdušiti. Ko si oblečena v staro pižamo, do vratu zaprto z gumbi, in ti reče, kako prikupno izgledaš. Ko imaš sredi čela ogromen mozolj in te kljub temu želi poljubiti. Ko si najbolj "tečna", pa te kljub vsem tvojim muham brezpogojno ljubi.

Ker takšna je resnična ljubezen.

Pa če nosiš prosojen negliže ali pa staro pižamo, če je tvoj obraz popolno napudran ali pa na njem mrgoli mozoljev, če si "tečna" ali ne, resnična ljubezen zmeraj ostane.

Ker v življenju ne boš našla osebe, ki je "popolna", in tudi sama nikoli ne boš "popolna". V resnični ljubezni se tega oba dobro zavedata. In nihče izmed vaju si tega niti ne želi, saj bi popolnost spremenila čisto vse. Spremenila bi to, kar sta – kot posameznika in kot par. Ker, karkoli že imata, vesta, da to ni popolno. Je veliko boljše od tega. ❤️

Po zapisu Nicole Tarkoff

Preberi še: "Želim ljubezni, kot so jo poznali babice in dedki" (zapis, s katerim se boš 100% strinjala)

Priporočamo tudi: Iskrena izpoved Slovenke: "Ljubezen včasih pomeni oditi, ker tako pokažemo, koliko ljubimo sebe."