MAKSI orgazem: Naredi TOLE in ga pripelji do 6-krat močnejšega ORGAZMA

Običajen postopek: malo ga pobožaš tu, malo tam, dvigneš majico, se rešiš hlačk in že te zadene (strel, in to kar 45 km na uro – ja, tudi to je dokazala znanost!). A to ni vse. Ni treba, da je. ;)

MAKSI orgazem: Naredi TOLE in ga pripelji do 6-krat močnejšega ORGAZMA (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2021

Tvoj moški je seveda lahko tudi podoben navadnemu daljinskemu upravljalniku – stisneš nekaj tipk in že gledaš film Hitri in drzni, lahko pa doseže tudi orgazem, na las podoben tvojemu.

S pravimi prijemi, pravo sti­mulacijo vseh čutil in vseh erogenih točk bo njegov užitek trajal mnogo dlje od klasičnih petih sekund.

Ključ je v pred­igri, ki bo počasi aktivirala vse tri ključne igralce: testosteron, dopamin in oksitocin, ta neverjetni hormon ljubezni. A kot vedno v življenju tudi tu veljalo določena pravila: drži se jih in bežnih pet se bo gladko raztegnilo v 30 električnih, užitkarskih, neponovljivih sekund.

PRVI KORAK

Razburkaj njegove poredne misli

Tvoj cilj je maratonski og­njemet, in ne le nekaj na hitro odvrženih pasjih bombic. To pomeni, da boš najprej morala vzburiti njegove možgančke … brez dotikanja. Z zapeljevanjem zato začni že zjutraj, ker se po jutru dan pozna in ker je zjutraj raven njegovih hormonov nevarno visoka. In nato v istem ritmu nadaljuj ves dan.

Seveda ni govora o običajni taktiki – tokrat pozabi, da bi se gola sprehajala pred njim, migala z ritko in si oblizovala ustnice. Ne, tokrat moraš vse prepustiti njegovi domišljiji, ki se bo čez dan razrasla kot buče na kompostu. Občasno jih boš zalila s pravim SMS-om, in to je vse.

Ribak zavoha trnek

Dovolj bo, da mu na uho zašepetaš nekaj porednega ali se skloniš za ključem, ki ti je 'po nesreči' padel na tla, ko si odhajala skozi vrata. Tako, vrgla si vabo in riba jo je videla – takole oddaljena se zdi nekaj sanjsko okusnega. Se spomniš tiste vaje pri slovenskem jeziku, ko je bilo na podlagi nekaj stavkov treba nadaljevati zgodbo?

Če bi imela pred sabo prazen list, ne bi napisala ničesar, a ker je bil uvod že napisan, je tvoja domišljija podivjala – v glavi si imela naenkrat v glavi več možnih koncev. In ravno to se zgodi njemu, če mu že zjutraj nakažeš, kako bi rada, da bi se končal dan.

V pričakovanju nečesa lepega

To sladko mučenje bo povzročilo divje izločanje testosterona in dopamina, zaradi česar bo njegovo telo zvečer podobno tempirani bombi. Testosteron povečuje libido, plodnost in potenco. Dopamin je nevrotransmitor, ki možganom prenaša sporočilo o uživanju.

Telo uporablja dopamin kot signal samemu sebi, da je, karkoli že počne, prijetno. Sproža se ob hranjenju in pri seksu ter je povezan z občutji pričakovanja in poželenja.

Pet potez, ki bodo njegove možgane spremenile v vrelo lavo

Naj te zjutraj vidi, kako si sušiš lase na pol oblečena.
Ko si pred ogledalom nanašaš šminko, žvižgaj provokativno pesmico in nagajivo migaj z boki.
Posnemi se med samozadovoljevanjem in mu pošlji posnetek s pripisom: Če želiš, lahko to drugič počnem pred tvojimi očmi.

Ko se domov vrneš z dela, si v avtu sleci modrček – tako bo prva stvar, ki jo bo ugledal, poskočna silhueta pod tvojo majčko.

Ko večerjata, jej z velikim tekom. Fantom so dekleta z apetitom noro seksi, saj so prepričani, da boš z njegovim kosom mesa ravnala enako kot s tistim na krožniku.

DRUGI KORAK

Muči ga z dotiki

Zdaj ga imaš v spalnici, a moraš nadaljevati zelo počasi. Dotikaj se ga z lasmi, ustnicami, konicami prstov, z jezikom, a se kot hudič križa izogibaj njegovega mednožja. Lahko ga poljubljaš od popka navzgor in po notranji strani stegen navzgor, po zadnjici, križu in gor do vratu. In to je vse. Zdaj je res pomembno, da ne zdivjaš, ker se bo samo tako v njegovih možganih izločal oksitocin, ki povzroča občutke ljubezni in nesebičnosti. Hiti počasi, če hočeš potem dobiti še kaj v zameno.

A ne le to, oksitocin tudi znatno okrepi njegov orgazem – znanstveniki so dognali, da je odgovoren za mravljinčenje po celem telesu in krčenje mišic v penisu med izlivom. Juhej!

Koktajl mu je stopil v glavo

Zdaj že veš, zakaj ne smeš izpustiti nobene faze: v krvi tvojega ljubljenega fanta se zdaj namreč pretaka pravi ljubezenski napoj iz treh sestavin. Če bi preskočila katerokoli fazo, bi bil ta napoj podoben mojitu brez ene ali dveh sestavin. Res je, da meta ni tako zanič, če jo žvečiš, je pa toliko boljša v kombinaciji z limetinim sokom in rumom.

Ljubezen ga omami

In zdaj prihaja past: ti nimaš na razpolago vseh sestavin za mojito, on pa je tako žejen, da bi bil zadovoljen, že če bi mu samo pokazala kozarec. Naj te še tako prosi na kolenih, ne smeš se dotakniti njegovega premoženja! Zakaj? Ker bi uničila tisto erotično pričakovanje, ki ga sploh še ne pozna, a igra bistveno vlogo na poti do orgazma njego­vega življenja.

Tej veščini se reče odlaganje užitka in pride prav na kateremkoli življenjskem področju. In vsakič, ko bo že mislil, da je prispel na cilj (a ne bo), bodo njegovi možgani dobili novo dozo dopamina.

5 potez, ki bodo naelektrile njegovo telo

Obleci najbolj svileno spodnje perilo, ki ga premoreš, ter se podrsaj po njegovih prsih in trebuhu – skoraj tam, ne pa čisto tam …

Prebožaj zunanjo stran področja med njegovim mednožjem in spodnjimi rebri, ki je z živčevjem povezano z mišicami njegovega mednožja. To je manj znana erogena cona, a vsak pravilen dotik sproži odziv njegovih medeničnih mišic.

Nežno mu zmasiraj področje križa – z aktivno križnico namreč naprej od srca spuščamo tudi ljubezen, zato je zelo pomembna pri spolnosti.

Z jezikom zaokroži okrog njegovega mednožja kot morski pes, ki ovohava žrtev.
Enako nežno poliži nožni pregib, kjer je koža tanjša, inzato občutljivejša.

Pozor, pozor!

Preveč si ga dražila, če …

  • Toliko časa je krčil prste na nogah, da ga je zagrabil krč.
  • Pokazal ti je znak za time-out.
  • Tako močno si ga grabila za zadnjico, da ima na njej tatu v obliki tvoje roke.
  • Si prav slišala? Nekdo ti v uho šepeta, da prosim odnehaj.
  • Odloči se, da bo stvari prevzel v svoje roke, in začne igro vlog kot policist: “Gospa, mislim, da vam bom moral nadeti lisice in … nagobčnik. Prosim, da se ne upirate!”
  • Na pol gol jo je ucvrl ven.

 TRETJI KORAK

Za veliki finale uporabi čisto poseben trik
To bi bila lahko tudi točka, s katere ni vrnitve, a da bi tvoj fant lahko zanesljivo okusil sladico, ki se kuha v tvoji glavi, boš morala večkrat uporabiti tipki 'stop' in 'play'.

Ves vic je v tem, da ga večkrat pripelješ na rob orgazma, preprečiš pa, da bi šla kaplja čez rob. Njegovo vzburjenje bo tako ves čas na zavidljivi ravni in v nekakšnem pozitivnem stresu. Zaradi olajšanja, ki ga bo čutil po njem, ti bo zagotovo odpustil mučenje.

Odreši ga muk

Dovoljeno je, da nekajkrat ponoviš cikel, ni pa lepo, da sadistično vztrajaš v neskončnost. Enkrat se bo tako ali tako zlomil … Tako, da mu bo odpihnilo možgane.

Ko boš videla, da je njegov obraz vedno bolj rdeč, ko se bo bolj potil in bo njegovo dihanje zares hitro, sta dosegla zgornjo mejo vzburjenosti. In takrat lahko popustiš, uporabiš nekaj klasičnih prijemov in si iz parterja ogledaš predstavo.

Pristanek na rožnatem oblačku

Računaj pa, da bo po takšnem orgazmu še bolj odsoten kot običajno po seksu – tokrat to ne bo imelo nobene zveze z njegovo sebičnostjo, temveč s pristankom na trdna tla. Sprva sploh ne bo vedel, kaj se mu je zgodilo, in mogoče bo mislil, da si angel ali kakšno podobno vilinsko bitje.

Seks, ki ga pripraviš kot hitro polento, je čisto v redu, lahko pa spolnost tudi gojiš, se ji zares posvečaš, se izobražuješ na tem področju in se postopoma odpiraš novim dimenzijam. Za svoje spolno življenje izberi raznovrstnost in na skok čez plot ne bo niti pomislil.

5 potez, ki ga bodo pahnile čez rob

Naj vstopi vate, a samo za nekaj centimetrov. Ko v sebi začutiš njegovo glavico, večkrat močno stisni vaginalne krožne mišice.
Ko si na njem, ga spusti vase do konca, nato pa se samo drgni ob njega, naprej in nazaj ter nato v krogu.

Ko menjata položaje, čas menjave izkoristi za malo provokacijo. Če si ravnokar zlezla z njega, da bi si te lahko vzel od zadaj, medtem ko se spravljaš na kolena, nekajkrat pobožaj samo sebe. Tako prekinitve sploh ne bo čutil, nasprotno: tvoje dejanje ga bo še bolj vzburilo.

Če čutiš, da je zares blizu orgazma, a bi rada, da bi še nekaj časa trajalo za oba, nežno zagrabi njegova dvojčka in ju potisni navzdol.
Nekaj nujne pozornosti nameni še njegovemu presredku – draži ga izmenično s pritiskom palca in s krožnimi gibi. Draženje ga bo hitro izstrelilo v zvezde, medtem ko bo vsak premor njegov užitek odložil za nedoločen čas.

Besedilo: Alja Maček

Preberi še: "S fantom spiva v ločenih spalnicah" (resnična izpoved naše 25-letne novinarke)

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Popolna LJUBEZEN je, ko se zaljubita TA 2 znamenja