Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, so/bodo v zakonu NAJBOLJ SREČNE

Preveri, če si med osebami, ki bodo imele (ali imajo) najbolj srečne zakone, tudi ti!

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, so/bodo v zakonu NAJBOLJ SREČNE (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2020

Vsi si želimo, da bi nam v zakonu uspelo (drugače se ne bi poročali, kajne? :)), a vendar je nekaterim horoskopskim znamenje sreča vendarle nekoliko bolj naklonjena kot drugim.

No, po drugi strani pa je ključno tudi, kakšnega partnerja si izbereš za življenjskega sopotnika. Tudi od njega je namreč odvisna tvoja sreča v zakonu.

Če boš (oziroma bosta) torej v zakonu imela to 👇, bosta srečna do konca svojih dni.

OVEN

Moški se v tvoji prisotnosti počuti praktično kot ženska, saj ti vse počneš vsaj dvakrat boljše od njega. Zmeraj si zatopljena v neko delo, ustvarjanje, si polna upanja in svojega moškega kljub preprekam bodriš.

Si odprta in iskrena ter zanesljiva. Moškemu ob tebi ni treba skrbeti za sovražnike, ker bodo ti takoj, ko bodo ugotovili, kako močna ženska ga čuva, zbežali daleč stran. Moški je zate dragocenost. Vse, kar si želiš od njega, pa je, da verjame vase.

BIK

Vse, kar počneš, počneš zelo temeljito. Pri tebi pomanjkljivosti in nepričakovana razočaranja ne obstajajo. Moški ti brez zadržkov daje denar v roke, ti pa znaš z njim dobro upravljati (z denarjem, namreč ;)).

Tvoj moški ti zaupa ter ne dvomi v tvojo ubogljivost in predanost. Si zelo trmasta in pripravljena za njegovo dobrobit narediti prav vse. In edino, kar od njega pričakuješ, so pogosta darila. Malenkosti.

DVOJČKA

Si oseba, ki o vsem dobro premisli. Moški ti zaupa, se ti prepušča in s teboj odkriva nove svetove. S teboj je vsak dan kot novo življenje. Tvoja prisotnost je kot eliksir mladosti.

Si oseba, ki daje vsemu smisel. In ja, si polna presenečenj. V situacijah, ko tvoj moški ni ravno najboljše volje, ga osrečiš z vstopnico za tekmo Lige prvakov. A edino, kar od njega pričakuješ sama, so presenečenja.

Preberi tudi: Ženske, rojene v TEM znamenju, se VEDNO vrnejo k svojemu BIVŠEMU

RAK

Tvoja čustva so zelo intenzivna in moški ob tebi čuti, kaj pomeni imeti pravo žensko. Ti iz njega izvabiš poplavo strasti in poleg tebe sploh ne potrebuje programov za odrasle. S teboj ima vse. Od komedije do drame.

Skupaj bosta živela v oazi iz 1001 noči, obkrožena z najbolj okusnimi dobrotami. Vse, kar pričakuješ od njega, pa je, da je do tebe nežen in skrben.

LEV

Ti si njegovo življenje, njegova svetost in navdih. Ob tebi se počuti kot Superman. Si karizmatična in se ti ni treba posebej truditi, da bi ga osrečila.

Vse, kar počneš zanj, počneš s svojim celotnim telesom. Oddajaš neverjetno energijo in on te obožuje. Še ko se jeziš, si čudovita. No, ko pa nekaj zahtevaš, je vsaka tvoja želja njegov ukaz.

Ob tebi bo spoznal, kaj pomeni nesebična in resnična ljubezen. Vse, kar pričakuješ od njega, pa je, da te preprosto obožuje.

DEVICA

Vse, kar znaš, znaš dvakrat boljše od njega. S teboj bo njegovo življenje brez iluzij in življenjskih preprek, ki bi ga ovirale pri doseganju ciljev. Si ženska, ki spodbuja njegovo kreativnost, a brez pritiskov.

Tvoja ljubezen se kaže z dejanji in ne besedami. Zanj si odgovorna tako v bolezni kot zdravju, od njega pa zahtevaš le iskrenost in marljivost.

Priporočamo še: Ženske, rojene v teh znamenjih, so najbolj ZVESTE

TEHTNICA

Dobro veš, kaj pomeni imeti skladnost in harmonijo. Si zelo močna oseba, ko je potrebno odstraniti prepreke z njegove poti, a hkrati tako nežna, ko v napetih trenutkih potrebuje sprostitev.

Svojega moškega skozi življenje vodiš odločno, a ljubko, ženstveno. Brez tebe je izgubljen in vse, kar si želi, je da postane del tebe. Si lepa in graciozna.

ŠKORPIJON

Ženska in čarovnica v enem (pa ne v slabem smislu ;)). Omrežila si ga takoj, ko te je zagledal. Poznaš ga v globino duše in zmeraj si korak pred njim. Postavljaš mu izzive, a vendar je prav zaradi tebe tako velik človek, ki je za tvoj nasmeh pripravljen narediti vse.

Ti ne preneseš izdaje in zmeraj od njega zahtevaš dokaz zvestobe. Učiš ga, kaj pomeni nekomu pripadati in kaj je strast ter kako strastno ljubiti tvoje telo, srce in duh.

STRELEC

Si prava srečnica. Modra, plemenita in pogumna. Bogovi so te izbrali za svojo ljubljenko. Svojega moškega rada obsipavaš z darili in poleg tebe mu vse druge ženske delujejo kot zvite lisičke. Si namreč zelo iskrena in osvobajajoča.

V tebi vidi partnerko in najboljšo prijateljico. Dviguješ ga s svojim iskrenim odobravanjem in ostrim umom, življenje s teboj pa je prava pustolovščina. Po srcu si namreč popotnica in raziskovalka daljnih svetov. Edino, kar potrebuješ od njega, je razumevanje.

Te morda zanima tudi: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, svoje partnerje spravljajo OB ŽIVCE

OVEN

Si močna, ampak dostojanstvena in nevsiljiva ter odgovorna. Ob tebi človek postane boljši. Tvoja domišljija ne priznava nerealnih fantazij, ker sama dobro veš, kako se stvari končajo.

Pri moškem si želiš močan karakter in vztrajnost.

VODNAR

V tvoji družbi se moški počuti kot zapornik, ki je pravkar okusil trenutek svobode. Ti ga osvobajaš vseh okov. Ne pripadaš samo njemu, ampak vsem, a hkrati nikomur. Ob tebi se uči, kako biti topel in družaben.

Si prava bojevnica in si nezamenljiva.

RIBI

Si kot morska deklica, ki ga vleče na dno oceana, namesto da bi jadral po svobodnih vodah. Samo najbolj pogumni se lahko potopijo v takšne globine. V kolikor je moški pripravljen "shajati" s teboj, ga ne boš skušala spremeniti.

Tvoj duh je vsestranski, tvoja domišljija pa bujna in s pomočjo tebe bo postal popolnoma nov človek. Ne verjameš v brezupne primere. Vse, kar si želiš od njega, je da skrbi zate, da mu je zate mar. On pa bo v zameno poleg sebe imel najbolj ženstveno žensko na svetu.

V čem je torej "fora", da so se na tem seznamu znašla prav vsa znamenja?

Morda bodo nekatera znamenja v zakonu bolj srečna kot druga. A gotovo je pomembno, da najdeš pravega življenjskega partnerja, s katerim bosta skupaj poskrbela, da bo vajin zakon srečen. Kot vidiš, ima namreč prav vsako znamenje priložnost za čudovito in srečno ljubezensko življenje. ❤️

Horoskop: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Lepo je biti ljubljen, a če ne čutiš TEGA, vajina zveza nima prihodnosti

Priporočamo tudi: 3 načini, kako ga pripraviti do tega, da te bo začel POGREŠATI (ne da bi ga odrinila stran)