TO moške (poleg dotikanja PENISA) spravlja OB PAMET (seksi prijemi za MAKSI orgazem)

Te zanima, kateri so prijemi, ki NORO vzburijo moške? Vprašali smo jih! 

TO moške (poleg dotikanja PENISA) spravlja OB PAMET (seksi prijemi za MAKSI orgazem) (foto: Unsplash.com/Jan Zhukov) Unsplash.com/Jan Zhukov
27. 5. 2020

Če na hitro pomislite, bi se verjetno strinjale, da moškemu ni težko ugoditi in da za želeni učinek ne potrebujete Ein-steinovih možganskih vijug. Usmerite se na najbolj očitni teritorij, to je njegov penis, in dovolj je že ustrezen dotik, stisk in poteg.

V dveh, treh potezah ste že na želenem cilju. Imenitno, toda ali vas je morda že kdaj preblisnilo, da imajo moški še veliko drugih, ne tako očitnih erogenih točk?

Kaj o tem pravijo MOŠKI?

Med njihovimi odgovori se je najpogosteje pojavljalo spodnjih 5 prijemov, zaradi katerih so si seks zapomnili za vednooooooo.

Božanska pot

Raziščite njegovo božansko pot (aka področje od popka do sramnih dlak). Eden od načinov je z dlanjo. Z robom dlani pritisnite del pod popkom in počasi drsite čez trebuh do vznožja penisa. Odločen, nikakor pa ne boleč pritisk ga bo dražil po najbolj občutljivem delu in zabrundal bo od ugodja.

Kako se tega še lahko lotiš pojasnjuje Janez iz Ajdovščine:

Namesto z roko se me loti z jezikom, ubere pa najkrajšo pot od popka do korena penisa. Potrudi se, da je pritisk razmeroma močan, po isti poti pa se potem spet vrne navzgor. Po nekaj ponovitvah se počutim, kot da me bo vsak hip razneslo, ko pa se potem preseli še nekaj nižje, že zaplavam v ekstazo.

Nagajivi bradavički

Če med seksom tvojim bradavičkam pozornost posveča on, si morda pomislila, da on od tebe želi enako? 

Saj veste, tudi bradavičke so točke, na katerih je združena množica občutljivih živčkov, zato ga boste brez prevelikega napora zazibale v prijetno naslado, in začnete lahko že z lizanjem.

29-letni Celjan Andraž razkriva, kaj si je omislila njegova izbranka.

“Presenetila me je z vlažilom, obogatenim z okusom cimeta. Z nežno masažo ga je vtirala v bradavice, kar je bilo blagodejno. Ko pa je čez čas začela rahlo pihati vanje, me je tako razvnelo, da me je skoraj odneslo. V bradavicah sem čutil prijetno tlečo žerjavico, vonj po cimetu pa je napolnil sobo in dopolnil dražljivost njenega ljubkovanja do skrajne meje. Meni se je čisto odpelo!”

Točka V

Morda niste nikoli natančno pogledale in opazile, toda rob glavice tvori obrobo pri vrhu penisa, kjer se je iz kože oblikovala majhna zaplata v obliki črke V. Strokovno se imenuje frenulum, draženje te točke z nežnimi dotiki pa sproža naslado, ki ga bo vrgla pod nebo.

Čudovita žila

Spet bomo začeli s vprašanjem. Ali vam je že padla v oči krvna žila pod penisom? Podobna je gubi in se razteza približno do polovice poti od penisa proti modniku. Če ste z njo že seznanjene in jo znate izkoristiti za naslado, boste verjetno lahko potrdile, da je vaš partner zaradi tolikšne ‘prijaznosti’ vaš večni dolžnik.

Kako ga lahko presenetiš razkriva Luka iz Tržiča:

“Ko se Vera z jezikom sprehodi po tem delu, mi vzbudi ščemeč občutek slasti globoko v dimljah. Neverjetno močan in prečudovit.”

Priljubljena osmica

Če boste objele partnerjeve testise v dlan in jih s prstnimi konicami rahlo masirale v obliki črke osem, se gotovo ne bo pritožil. Takrat bo pravi trenutek za oralni pristop. Seksologi menijo, da ponuja najboljši dostop do ‘prizorišča’ položaj, ko se moški postavi na vse štiri, ženska pa leže podenj in si glavo podpre z blazino. 

Njegova ‘dvojčka’ ji bosta svobodno na razpolago, hkrati pa bo imela prosti roki, s katerima bo lahko ‘negovala’ še druge dele njegovega teleščka. Po lastni izbiri. Kakor koli že, z osmico ali brez, nikoli ne pozabite na njegova jajčka. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ta VONJ bo povečal njegovo vzburjenje za 40 %! (+ vonj, ki najbolj vzburi žensko)

Priporočamo tudi: Ali varanje pomaga razmerju? Odgovor je JA, in to je RAZLOG, kako!