V času koronavirusa je TOLE najbolj varen način za spolno POTEŠITEV #OstajamDoma

... in TAKO boš to počela kot prava profesionalka!

V času koronavirusa je TOLE najbolj varen način za spolno POTEŠITEV #OstajamDoma (foto: Profimedia) Profimedia
24. 3. 2020

Po spletu je te dni zaokrožila novica, da je ministrstvo v New Yorku pretekli konec tedna izdalo navodila za preprečevanje širjenja koronavirusa s spolnimi odnosi.

Kot pravijo, je trenutno najbolj varen način samozadovoljevanje ali seks z osebo, s katero skupaj živiš.

"Masturbacija ne bo širila koronavirusa," sporoča newyorško zdravstveno ministrstvo. "Še posebej, če si roke umijemo z vodo in milom najmanj 20 sekund pred njo in po njej," dodaja.

Kako solirati kot prava profesionalka?

Potrebovala boš 1. lubrikant, 2. zasebnost, 3. seksi glasbeno podlago, 4. čas in 5. primerno usmerjeno pipo v kopalni kadi (neobvezen pripomoček).

Z lubrikantom na konicah prstov (če si v kopalni kadi, uporabi silikonskega, ki se ne spere) prični raziskovati svoj klitoris in sramne ustnice. Eksperimentiraj tudi s curkom vode iz pipe ali iz glave prhe (nikar si vodnega curka ne usmeri neposredno vase).

Preberi še: Orgazem pri samozadovoljevanju NI enak tistemu, ki ga doživiš med seksom

Ne pričakuj orgazma v prvi rundi.

Čas raje izkoristi, da raziščeš, kaj ti ustreza, kje so tvoje glavne točke. Če se pričneš dolgočasiti, prenehaj in poskusi znova naslednji dan. In potem spet naslednji dan. In tako naprej. Ko ti bo masturbacija prišla v navado, boš prej ali slej dosegla vrhunec. Tudi seksologi zatrjujejo, da z vajo krepimo svoje živčne končiče in živčni signali bodo po nekaj seansah hitreje prišli od spodnjih prostorov v glavo, kjer se ves orgazem tudi začne.

Več o tem si lahko prebereš v članku Čas je, da orgazme vzameš v svoje roke - in to dobesedno!

Če si do zdaj solirala na hrbtu v postelji, je zdaj morda pravi čas, da poskusiš nekaj novega.

Našli smo namreč 3 TOP položaje, ki so ženskam med samozadovoljevanjem zagotovili največji užitek.

1. Pod tušem

Curek ravno prav vroče vode usmeri tja, kjer ti najbolj paše. Po svoji vagini se nežno premikaj v ritmu, ki ti ga narekuje telo, in se prepusti užitku. Kombinacija vroče vode in intenzivne stimulacije te bo zagotovo prepričala, da se boš pod tušem zdaj nagradila pogosteje.

Te morda zanima tudi: Na TO se ženske najraje samozadovoljujejo! (resnične izjave žensk)

2. Na trebuhu

Čeprav se sliši neudobno in nepraktično, je užitek nekaj povsem drugega. Uleži se na trebuh, z roko pa sezi v hlačke. Pusti domišljiji naj naredi svoje ...

3. Ko je čisto prevroooooče

Če te med delom razveseli z vročim seks sporočilom, naval erotične energije poteši na stranišču. Spusti hlačke in opravi tisto, kar je tvoj moški začel preko telefona. Tam. Takoj. 

Gif: Giphy.com

Preberi še: Baje bo žensko življenje VELIKO lažje, če bomo masturbirale kot moški (to je razlog!)

Priporočamo tudi: TO je tisto, kar loči dober seks od seksa, ki ga ne pozabiš NIKOLI