Na TO se ženske najraje samozadovoljujejo! (resnične izjave žensk)

Nekatere izjave te bodo morda nasmejale, druge presenetile, a očitno je, da ženske lahko vzburi marsikaj. 🙃

Na TO se ženske najraje samozadovoljujejo! (resnične izjave žensk) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2022

11 žensk je priznalo, kaj je tisto, po čemer posežejo, ko se želijo potešiti, in to so njihovi (presenetljivi?) odgovori:

1. Spomin na seksi soseda

"Ko sem bila še v srednji šoli, sem bila soseda družine s sinom, ki je bil nekaj let starejši od mene. Okno njegove sobe je bilo obrnjeno proti mojemu in občasno sem ga videla, kako je mastrubiral. Včasih bi se zvečer ulegla in se pretvarjala, da spim, medtem ko sem ga gledala ter se pod odejo samozadovoljevala. Še danes me spomin na to vzburi."

2. Video moškega, ki se samozadovoljuje

"Shranjen imam en video, na katerega sem naletela, medtem ko sem iskala porniče. Gre za moškega, samega na plaži, ki si ga začne preko kopalk masirati, nato pa ga da ven in se začne zelo intenzivno samozadovoljevati. Vsakič, ko se ob njem samozadovoljujem, mi pride."

3. Ryan Phillippe v Cruel Intentions

"Gre za prvi film, med katerim sem se kadarkoli samozadovoljevala in to počnem še danes."

4. Zvoki ljudi, ki seksajo

"Obstaja stran, kjer lahko poslušaš zvoke ljudi, ki uživajo. Gre za kup različnih zvokov ljudi med seksom in masturbacijo. Všeč so mi, saj si lahko v glavi ustvarim kateri koli scenarij, ki ga ti zvoki resnično oživijo."

5. Spomin na bivšega

"Sram me je, a moram povedati, da med samozadovoljevanjem pogosto mislim na bivšega. Tako kot jaz je zelo rad seksal na javnih mestih in seksala sva na nekaterih najbolj norih lokacijah. Najin najljubši je bil taksi. Predstavljam si ga, kako bo eksplodiral v mojih ustih, medtem ko se trudi biti čim bolj tiho, da voznik ne bi izvedel, kaj počneva."

6. Pesem "Earned It" od The Weeknd

"Predstavljam si, kako me nek seksi tip začne počasi oralno zadovoljevati v ritmu te pesmi. In potem me je konec."

7. Fotografije njegovega penisa

"Vsakič, ko se mojemu fantu v javnosti dvigne, mi pošlje njegovo fotografijo s pripisom "Mislim nate." Ko ga ni ob meni, te fotografije – in umazana sporočila, ki sva si jih nato pošiljala – uporabim pri masturbaciji."

8. Lezbični porniči

"Sama sem heteroseksualka, a nekaj je na teh lezbičnih porničih, kar mi je všeč. Resnično mi je všeč, ko se nekdo igra z mojimi bradavičkami, a v vseh hetero porničih je to tako grobo. Pri lezbičnih porničih je vse točno tako, kot mora biti."

9. Video najinega seksa

"S fantom sva posnela nekaj posnetkov med seksom, ki so moj glavni material, ko masturbiram. Na enem seksava stoje, kjer imam okoli njega ovite noge, on pa me pritiska ob steno. Odlično je posneto, kako gre njegov penis noter in ven."

10. Spletni forumi

"Obstajajo spletni forumi, kjer se tipi pogovarjajo o svojem prvem masturbiranju in to rada berem med tem, ko se samozadovoljujem. Branje njihovih razlag, kako so prvič odkrili masturbacijo in kakšen trenutek je to bil, me naredi potrebno."

11. Animirani porniči

"Zadnje čase me zelo vzburjajo animirani porniči. So tako nedolžni, a vseeno umazani – in všeč mi je zgodba."

Prirejeno po predlogi Danielle Page.

Preberi še: O, ne! Kaj storiti, če ti med seksom pade razpoloženje?

Priporočamo tudi: 5 TOP seks položajev za vrhunski začetek novega leta