Znana Slovenka brutalno ISKRENO: "Ja, noge imam narazen, brez kopalk!"

Emmm. 🤔🤯

Znana Slovenka brutalno ISKRENO: "Ja, noge imam narazen, brez kopalk!" (foto: Unsplash.com/Charles Deluvio) Unsplash.com/Charles Deluvio
2. 7. 2020

Slovenska televizijska voditeljica oddaje Čas za kavo Jasmina Kandorfer je že večkrat presenetila s svojim drugačnim pristopom k skrbi za svoje telo. 

Spomnimo te lahko, da je med karanteno prvič postala mamica, ter da je na precej drugačen način rodila kar doma (in v smutiju tudi pojedla placento).

Vse o tem, smo se tedaj razpisale tukaj.

Jasmina pa je zdaj s svojimi sledilci delila tudi utrinek iz domačega vrta, ko je ob fotografiji svojih golih nog zapisala, da se doma sonči, ... 

... ampak na precej zanimiv način. 😉

Ja, noge imam narazen, brez kopalk! Sončim si jo!!! Zakaj? Ker tako absorbiram največ vitamina D, ki je ključen za zdravje!," je zapisala ob fotografiji na svojih Insta zgodbah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer) on

Zanimivo, kajne?

Tako, kot Jasmina, pa svoji vagini dozo vitamina D s sončenjem privoščijo tudi nekatere svetovno znane estradnice, med njimi tudi igralka Shailene Woodley. 

"Svoji vagini rada privoščim nekaj vitamina D, saj sem pred kratkim prebrala članek, ki ga je napisala priznana zeliščarka in v katerem je razkrila, da za vaginalna vnetja ni nič boljšega, kot vitamin D," je priznala v intervjuju za revijo Into the gloss.

Na njene trditve so se kasneje odzvali tudi strokovnjaki, med njimi tudi profesorica priznane ameriške univerze v Pittsburghu Lisa Bodnar, ki je povedala, da sama ne pozna nobene znanstvene razlage, ki bi podpirala trditev, da vitamin D vpliva na zdravljenje vaginalnih stanj.

"In četudi želite povečati količino vitamina D v vašem telesu, nastavljanje vagine soncu pri tem ne bo bistveno pomagalo. Namesto tega se raje pozanimajte o prehranskih dopolnilih z vitaminom D," je še dodala.

No, ... si kaj podobnega že poskusila?

Fotografije: Unsplash.com/Charles Deluvio

Vir: Shape.com

Preberi še: SONČENJE: Če sovražiš BIKINI črte, doma naredi TOLE (in izginile bodo v hipu!)

Priporočamo tudi: Če je tvoja VAGINA takšna, je POPOLNA (in ne, ne govorimo o tisti, ki je videti kot žemljica)