Kaaaaj? Ta znana Slovenka je med karanteno PRVIČ postala mamica (čestitke!)

Novico je potrdila ta teden! Mladi družinici iz srca čestitamo tudi na uredništvu! 🥰

Kaaaaj? Ta znana Slovenka je med karanteno PRVIČ postala mamica (čestitke!) (foto: Unsplash.com/Aditya Romansa) Unsplash.com/Aditya Romansa
15. 4. 2020

Pred dnevi smo poročali, da je med karanteno veselo novico o naraščaju naznanila TA znana Slovenka, danes pa je na spletu odjeknila novica, da je pred dnevi mamica postala znana slovenska TV voditeljica!

Te zanima, za koga gre? Beri dalje ...

S partnerjem se je pred dnevi prvorojenke namreč razveselila TV voditeljica Jasmina Kandorfer, voditeljski obraz Planet TV, katero si zagotovo že spoznala v oddaji Klepet ob kavi. Kako lepoooo, se strinjaš? 

Jasmina je svoje Instagram sledilce med nosečnostjo sicer pridno obveščala o rasti svojega trebuščka, njeno 'nosečniško transformacijo' pa si lahko pogledaš spodaj. ;)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer) on

Kot je povedala v intervjuju za siol.net, sta se s partnerjem na nosečnost intenzivno pripravljala let dni, kar (poleg posteljnih aktivnosti) vključuje tudi pripravo organizma na nosečnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer) on

Kako? Preberi, kaj je povedala!

Zadnja tri leta je namreč razstrupljala organizem težkih kovin, popravljala luknje v črevesju in vzpostavljala zdrave kolonije bakterij, ki so bile zdesetkane zaradi veliko antibiotikov, ki jih je zaužila v otroštvu. Odločila se je tudi za odstranitev amalgamskih zalivk ter celostno pripravo organizma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer) on

Zanimivo, kajne? 

Jasmina je obenem povedala, da sta s partnerjem nosečnost načrtovala, ve pa tudi točno kdaj se je zgodila. "Prvi dan na otoku Iž, kjer vsako leto vodim delavnice za dušo in telo," je še povedala v intervjuju za siol.net. ❤️

Fotografije: Unsplash.com/Aditya Romansa

Preberi še: Denise Dame RAZKRILA afero z NAJ slovenskim glasbenikom (ne, ne z Janom Plestenjakom)

Priporočamo tudi: Uau! Poglej krasno hčerkico Iris Mulej (je to najlepši estradni otrok pri nas? 😍)