Pa iiiiiii, no! Po ločitvi TA znana Slovenka zdaj naznanila, da je NOSEČA ❤️

Še en dokaz več, da po dežju vedno posije sonce! ❤️ Iskrene čestitkeeeeee! 👏🏼

Pa iiiiiii, no! Po ločitvi TA znana Slovenka zdaj naznanila, da je NOSEČA ❤️ (foto: Unsplash.com/@omurden) Unsplash.com/@omurden
9. 4. 2020

Če si strastna oboževalka oddaje Znan obraz ima svoj glas, se zagotovo spomniš fenomenalnih nastopov  glasbenice Žane Povše, ki je v oddaji nastopala leta 2016. 😍

Po tem, ko se je priljubljena pevka leta 2018 ločila od svojega dolgoletnega partnerja in očeta njune prvorojenke Kiare, je pred slabim letom dni naznanila, da je z njenim novim srčnim izbrancem, violinistom Borisom, zaročena.

Tako je Žana svojim oboževalcem sporočila, da je zaročena:

A za parček srečnih novic kot očitno še ni konec. ❤️ Včeraj je Boris Tajm na svojem Facebook profilu namreč naznanil, da se bosta z Žano kmalu razveselila novega družinskega člana, ganljiv zapis pa si lahko prebereš spodaj.

TO je včeraj objavil Žanin srčni izbranec Boris:

"Največje darilo, ki mi ga je dalo življenje, je dejstvo, da boš mati mojega otroka 🤗 Hvala, ker daješ mojemu življenju še večji pomen 🤗😍😘❤️🤰😇," je zapisal pod fotografijo.

Fotografijo je komentirala tudi Žana, ki je zapisala: "Sreča moja največja! Rada vas imam do neba! Zaradi tebe sem najsrečnejša ženska na svetu!"

Oboževalci so sicer opazili, da ima Žana na Facebooku že njegov priimek (namesto Povše se zdaj piše Tajm), zaradi česa so se že začela ugibanja, ali si je parček že obljubil večno zvestobo.

Parčku iz srca čestitamo tudi na uredništvu! 🥰

Fotografije:  Unsplash.com/@omurden, Helena Kermelj 

Preberi še: Če bosta seksala TAKO, bosta orgazem doživela SKUPAJ

Priporočamo tudi: O TEM med seksom lažejo VSI moški (ja, tudi tvoj!)