Zala Djuric: TO je njeno PRAVO ime!

Zala je dilemi naredila konec in povedala, kako ji je v resnici ime. 💪🏼

Zala Djuric: TO je njeno PRAVO ime! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 1. 2020

Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da so te na šolskem tekmovanju poklicali po napačnem priimku. Ali pa ga v zdravstveni ambulanti napačno naglasili. No, nam se je. 

Nekaj podobnega se v medijih že dlje časa dogaja Zali Djuric, saj jo (priznamo, tudi mi) podpisujemo v številnih variacijah. Z đ-jem, ć-jem, č-jem, z dodatkom priimka Ribič, ... pa še kaj bi se verjetno našlo.

Prav zaradi tega je Zala na uredništva slovenskih medijev naslovila prijazno elektronsko sporočilo in v njem dilemi naredila konec. 

V elektronskem sporočilu je namreč zapisala, da že dlje časa uporablja ime Zala Djuric, torej brez šumnikov, đ-ja in brez priimka Ribič. Dodala pa je, da popolnoma razume, zakaj prihaja do zmede, ter da si je situacijo le želela pojasniti. 

In nam se to zdi super! 💪🏼 Hvala, Zala!

Zala se trenutno mudi v Sloveniji, njena kariera pa je razpeta med Ljubljano in New Yorkom, kjer je pred kratkim končala triletni študij igre.

Poleg svoje glasbene in igralske kariere je pred časom izdala tudi simpatično knjigo poezije Zbrka poezije. Če ti je bila njena navihana vsebina všeč, se boš zagotovo razveselila novice, da bo že letos Zala Sloveniji predstavila svojo prvo pravljico z naslovom Samorog Samo. (*Cosmo se veseli*). 

Več utrinkov iz njenega vsakdana najdeš na njenem Instagram profilu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱

Priporočamo tudi: Je to DOKAZ, da je Nuša Rojs že pozabila na Mija Matića (Gospodin Savršeni)??!