Kaj?!?! TO je pravo ime Mile Kunis (zelo pogosto je v Sloveniji!)

Si vedela, da ena najlepših žensk na svetu prihaja iz Ukrajine? 🤭

Kaj?!?! TO je pravo ime Mile Kunis (zelo pogosto je v Sloveniji!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2020

Prelepa Mila Kunis je že vrsto let srečno poročena z igralcem Ashtonom Kutcherjem, s katerim že vrsto let spadata med najbolj priljubljene pare v Hollywoodu! 

Mila je sicer svoja otroška leta preživela v Ukrajini, s starši pa so se nato preselili v Ameriko v želji po boljšem in tudi bolj varnem življenju.

Igralka je že večkrat iskreno priznala, da ji v tistem času ni bilo lahko, saj je bila edina v razredu, ki ni razumela niti besedice angleščine, a je jezik hitro osvojila in se pri 15 letih prijavila na avdicijo za serijo Oh, ta sedemdeseta!, ki jo je izstrelila med zvezde.

Na snemanju je spoznala svojega bodočega moža, s katerim imata danes dva otroka. Parček je zadnje čase sicer veliko bolj odprt do javnosti, včasih sta svoje življenje v celoti skrivala, ampak zagotavljamo ti, da teh dejstev o Mili zagotovo še ne veš - beri dalje! 👇

Njeno pravo ime pravzaprav ni Mila, ampak ...

... Milena!

Mila je samo izpeljanka oziroma okrajšava, za katero se je igralka odločila zaradi lažje izgovorjave. Saj veš, mnogo Milen najdemo tudi pri nas, saj gre pravzaprav za slovansko ime.

Lepa igralka sicer tekoče govori ukrajinsko, v svojo rodno deželo pa se tudi rada vrača, saj ima tam še vedno veliko sorodnikov, s katerimi si  je zelo blizu.

Vrsto let pa je bila Mila izrednooo zanimiva za medije tudi zaradi svoje zveze z igralcem Macaulayem Culkinom, ki ga bolje poznaš kot Kevina iz Sam doma.

Igralca sta se razšla po več kot 10 letih zveze, Mila pa je priznala, da ji je bilo velikokrat težko, saj je bil Macaulay težak odvisnik od drog in alkohola.

No, za nas bo Mila vedno Jackie iz Oh, ta 70ta! 😂

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TAKŠNA je notranjost novega DOMA Meghan Markle in princa Harryja v Kanadi (REDKE fotografije!)

Priporočamo tudi: Se spomniš Ivone Pavlović (Bar)? Poglej, kaj počne ZDAJ (in kako je videti!)