Hudo! Luka Dončić je v Sloveniji dobil novo SLUŽBO!

19. 1. 2020
Hudo! Luka Dončić je v Sloveniji dobil novo SLUŽBO! (foto: Profimedia)
Profimedia

Ali to pomeni, da bo Luka Dončić zdaj kaj več tudi v Sloveniji? 🙊

Naš čudežni deček, košarkar Luka Dončić je v teh dneh naznanil nov projekt, ki se v veliki meri tiče Slovenije. Že veš, o čem govorimo?

Slovenska turistična organizacija je nadgradila sodelovanje s košarkarskim klubom Dallas Mavericks, saj je njihov zvezdnik Luka zdaj postal tudi uraden ambasador slovenskega turizma

Slovenija je tako stopila korak naprej pri promociji slovenskega turizma, saj je obenem zakupila tudi oglasni prostor v glasilu, ki bo izšlo v času All Stars vikenda.

Sodelovanje naše turistične organizacije in kluba iz Dallasa bo sicer obsegalo promocijo Slovenije na dvajsetih domačih tekmah Dallas Mavericks, ter poslovno konferenco Texas Feel Slovenia 12. marca po tekmi Dallas Mavericks – Denver Nuggets, ki bo nosila tematski naslov I Feel Slovenia Night.

Kot pravijo, bo omenjeni konferenci sledila še delavnica, na kateri se bo poslovnim partnerjem, organizatorjem turističnih potovanj in medijem predstavilo približno petnajst slovenskih podjetij z ustrezno ponudbo.

Kaj bo v resnici počel Luka?

Glede na to, da je prav Luka tisti, ki je v Dallas tako glasno ponesel novico o Sloveniji, bo o njej toliko pogosteje spregovoril na svojih družabnih omrežjih, na katerih naj bi delil fotografije, posnetke in podatke o Sloveniji in našemu turizmu.

Hudo, kajne? 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Slovenski športnik pogumno priznal, da je gej 🌈. Bravoooooo! 👏🏼

Priporočamo tudi: Nadiya Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila VELIKO novico (Čestitkeeeee!)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan