Nadiya Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila VELIKO novico (Čestitkeeeee!)

Nadiya, iskrene čestitke! <3 

Nadiya Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila VELIKO novico (Čestitkeeeee!) (foto: Instagram.com/nadiyabychkova) Instagram.com/nadiyabychkova
14. 1. 2020

V dneh, ko iz Velike Britanije prihajajo novice o Megxitu in Brexitu, je lepo prebrati novico, ki v prvi plan postavlja nov uspeh slovenske estradnice.

Nadarjena plesalka Nadiya Bychkova, ki že dlje časa soustvarja plesno oddajo Strictly Come Dancing v Veliki Britaniji, je na svojem Instagram profilu v teh dneh objavila veliko novico, s katero bo zapisala nov mejnik v svoji (že tako ali tako) uspešni karieri.

Te zanima, kaj se obeta? Beri dalje ...

Nadiya je včeraj na svojem Instagramu najprej objavila ne-tako-pogosto družinsko fotografijo s svojim srčnim izbrancem, Matijo Škarabotom in njuno hčerkico, tik za njo pa je objavila še veselo novico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova) on

Vesela novica pa je: 

"Navdušena sem, da lahko sporočim, da bom s soplesalkama Janette in Katyo začela s turnejo pevskega in plesnega spektakla Viva La Divas. Po Veliki Britaniji se bomo poklonile največjim divam sveta, vse od Madonne do Marilyn Monroe," je zapisala pod fotografijo.

Pod najavo se je usul val 'všečkov' in komentarjev, ki so jih zapisali tudi njeni (zelo) znani prijatelji, plesalci in nekateri slovenski estradniki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova) on

Gre za res velik projekt, saj ustvarjali že napovedujejo glamurozno produkcijo in številno ekipo, ki bo uspešni trojici pomagala tako s pevskimi kot tudi s plesnimi nastopi.

Kot so že zapisali, je turneja Viva La Divas obenem tudi poklon prijateljstva omenjenih treh plesalk, zaradi česa so vsi že prepričani, da bo velik uspeh!

Nadiya je v Veliki Britaniji sicer zelo priljubljena, saj že vse od leta 2017 nastopa v televizijskem šovu Strictly Come Dancing.

Na plesnem področju je že pred tem prav tako blestela, saj je v paru z Miho Vodičarjem (ki ga lahko spremljaš v naši različici oddaje Zvezde plešejo) postala svetovna prvaka v kombinacijah 10 plesov leta 2014 and 2015.

Kako noro sta plesala si lahko pogledaš v spodnjem posnetku:

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Meghan Markle: "Pravijo ji 'kraljica drame', v resnici pa trpi za poporodno depresijo"

Priporočamo tudi: Slovenski športnik pogumno priznal, da je gej 🌈. Bravoooooo! 👏🏼