Meghan Markle: "Pravijo ji 'kraljica drame', v resnici pa trpi za poporodno depresijo"

Preberi iskren zapis, ki razkriva marsikatero resnico o bitki Meghan Markle in princa Harryja.

Meghan Markle: "Pravijo ji 'kraljica drame', v resnici pa trpi za poporodno depresijo" (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2020

V teh dneh je zanimanje sveta uperjeno v dramo, ki se odvija na kraljevem dvoru. Po novici, da se Meghan Markle in princ Harry na svoj način umikata iz kraljevega dvora, so se v Londonu prižgale kamere številnih svetovnih medijev, svoje pa so na spletu povedali tudi njuni oboževalci. 

Prav tam smo naletele na iskren zapis, ki ga je na Facebooku objavila blogerka in mamica štirih hčerkic, Christie Lee. Njeno objavo je do zdaj delilo že več kot 126 tisoč ljudi, zakaj takšna evforija, pa si preberi spodaj.

To je zapis o Meghan Markle, ki ga je delilo več kot 126 tisoč ljudi:

"Nekega dne se je ženska odpovedala svoji donosni karieri, ki jo je ljubila, zanjo trdo delala in z njo zaslužila milijone. Vse to, da bi bila z moškim, ki ga je ljubila.

Odločila se je, da bo celo svoje življenje spakirala v kovčke, svoje najbližje poljubila v slovo in se preselila v tujo državo. Vse to, da bi bila z moškim, ki ga ljubi. 

Poslovila se je od svoje mame samohranilke, in od življenja, kot je poznala. Vse to, da bi bila s človekom, ki ga ljubi.

Odpovedala se je vsakršni zasebnosti, v kateri je nekoč uživala, in svojo novo vlogo prevzela z gracioznostjo in brez oklevanja. Vse to, da bi lahko bila z moškim, ki ga ljubi.

Mediji jo nenehno preiskujejo, nadlegujejo in napadajo, prav tako je stalna tarča neusmiljenega rasizma. Čeprav so naslovi tabloidov boleči, in ljudje do nje gojijo resnično sovraštvo, se pred kamerami nasmehne in nudi popolno podporo svojemu možu. Vztraja zato, da je ob možu, ki ga ljubi.

"Odločila sta se, da bosta imela otroka, ker sta si ga oba želela. Trpela je zaradi jutranje slabosti, ekstremnih hormonskih sprememb, bolečin in številnih dodanih tveganj nosečnosti, vse to, pod izjemnim pritiskom javnosti."

Govorili so ji, da je preveč debela, prestara in pretenciozna, samo za to, ker je zaščitniško držala svoj rastoči trebuh, ter da je njena nosečnost lažna. Vztrajala je zato, da je bila ob možu, ki ga ljubi.

Trpela je za poporodno depresijo in se skoraj zlomila v javnem intervjuju. Javnost ji ob tem ni ponudila podpore in ljubezni, namesto tega jo je svet raje okronal za 'kraljico drame'.

Obtožili so jo, da le igra, in to po tem, ko se je pred dvema letoma odpovedala svoji igralski karieri. V javnosti je kljub temu vedno nastopila kot močna ženska, ki se le trudi vzgajati svojega sina. Vse to, da bi bila z moškim, ki ga ljubi.

"Svet ne zanima vse to, čemur se je odrekla. Svet jo je prežvečil, izpljunil in nato zahteval več."

Nekega dne, pa je moški rekel, da si ne bo dovolil ustrahovanja v igri, ki je ubila njegovo mamo. Z ženo sta se odločila, da bosta svoje in otrokovo duševno zdravje postavila na prvo mesto.

Odrasel moški, ki je popolnoma sposoben lastne presoje in odločitve, se je odločil, da se bo odrekel karieri, da bi bil z žensko, ki jo ljubi.

In ves svet se je razjezil ...".

Originalno objavo si lahko pogledaš tukaj:

Kaj pa ti praviš na novo dramo z dvora? Cosmo jo bo zagotovo še naprej spremljal ... ;) 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Sara Rutar (Kmetija) presenetila z novo pričesko - zdaj ni več blondinka, ampak ...

Priporočamo tudi: Nuša Rojs (Sanjski moški Hrvaške): TO vse smo našli o njeni preteklosti