Nuša Rojs (Sanjski moški Hrvaške): TO vse smo našli o njeni preteklosti

Si se spraševala, kdo je v resnici tale Nuša Rojs, ki jo vsak dan spremljaš po televiziji? V našem arhivu smo našli tole ... 👇🏼.

Nuša Rojs (Sanjski moški Hrvaške): TO vse smo našli o njeni preteklosti (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
10. 1. 2020

Je tudi tebe malce nepričakovano popolnoma navdušila oddaja Sanjski moški Hrvaške, v kateri se za srce postavnega Mija bori tudi dolgolasa Štajerka Nuša Rojs? (*ja, krive smo*) 

In če si se tudi ti - tako, kot me - spraševala, kdo je v resnici pevka Nuša Rojs, si na pravem mestu, saj smo v našem arhivu pobrskale za starimi intervjuji in našle tole. 👇🏼

Nuša je bila od leta 2013 članica precej poznane skupine Skater (ki se je nekoč imenovala Skuter), prav tako pa je delala tudi kot animatorka znane turistične agencije. 

Leta 2013 si jo lahko spoznala tudi v oddaji xFaktor, leta 2018 pa še v polnifalni oddaji Slovenija ima talent, kjer je navdušila s spodnjo izjavo.

Se spomniš Nuše iz oddaje Slovenija ima talent?

Z novinarko naše medijske hiše je leta 2014 spregovorila o svoji preteklosti in povedala tole:

Nuša prihaja iz Gaja pri Pragerskem, kjer je živela do svojega sedmega leta. Nato se je s starši preselila v Maribor.

"V Mariboru sem preživela naslednjih devet let, spoznala sem sošolke, prijateljice in v najbolj težavnih letih, pri 16, so se starši spet odločili preseliti nazaj v Gaj na Pragersko.

Postala sem velika upornica, zato tudi vse graje v prvem letniku, ki sem jih dobila.

Nikogar nisem poznala, nisem imela prijateljev, ni bilo ne trgovin ne hitre prehrane. Ker takrat še nisem imela avta, sem se morala navaditi na vlak, na novo 'mrtvo okolje', kot sem imenovala našo vas.

A s časom sem začutila prednosti življenja zunaj velikega mesta. Dobila sem psa, zlato prinašalko Lelo, s katero sem začela odkrivati vsak kotiček. Hodili sva na dolge sprehode čez vse potoke, gozdove in ribnike.

S časom mi je postajalo čedalje bolj všeč in zdaj vem, da je to bil vedno moj kraj."

Postavna Nuša pa je tedaj razkrila tudi svoj recept za zavidanja vredno postavo:

"Gibanje je v mojem življenju prisotno že od malega in še vedno sem glede tega zelo hiperaktivna. Na sprehod grem ob vsakem vremenu. V snegu in dežju. Doma pa izvajam tudi nekatere vaje.

Seveda če ne obiščem kakšne vodene vadbe, kot je aerobika, pilates ali joga. Glavna skrivnost mojega zdravega načina življenja pa je voda. Spijem res ogromno vode in pojem veliko sadja in zelenjave, čeprav se občasno pregrešim s kakšno ocvrto ali hitro prehrano. Včasih pa spijem tudi kakšen kozarček piva." 

"Nisem alkoholik, če spijem kakšno pivo. Ne podpiram pa alkoholizma ali kakšnih drugih drog. Življenje sprejemam takšno, kot je.

Včasih lepo, včasih manj prijazno, ampak ga doživljam in občutim trezna! Ne potrebujem in ne iščem tolažbe, energije v prepovedanih substancah," pove.

"Ne maram drog in ne maram ljudi, ki se pečajo z njimi. Čedalje več je tega in čedalje bolj me je strah, kam gre ta svet.

Sploh ko spremljam mladino in otroke, ki jim je že vse tako sprejemljivo. A naj bo sprejemljivo in dostopno vsem, zame bo to vedno stop in pika."

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Nika Zorjan razkrila svojo GRDO razvado, ki ji je ne bi nikoli pripisali

Priporočamo tudi: Iryna Osypenko presenetila z novim videzom (si jo že videla?😍)