Harry in Meghan: ZDAJ imata že BLOG (novi 'The tig')

Če kaj, potem smo se zagotovo razveselili tega! 😍 Mi smo jo že poklikali! 💪🏼

Harry in Meghan: ZDAJ imata že BLOG (novi 'The tig') (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2020

Priznamo! Cosmo uredništvo POGREEEEEEEŠA blog Meghan Markle, The tig. Po njenih člankih sicer lahko brskaš v arhivu, pa vendar tam ne moreš najti čisto vseh. :/ (*meh)

In čeprav nas je včerajšnja novica o samostojnosti Harryja in Meghan presenetila kot strela z jasnega - in očitno tudi kraljico - smo se dejstva, da je parček včeraj predstavil tudi novo spletno stran, zelo razveselile! 😍

V resnici na njej še ne moreš najti vrste vsebin, ki bi razkrivale podrobnosti njunega zasebnega življenja, sta pa povedala, da bosta na njej objavljala aktualne novice in podatke o njunih novih projektih, ki se jih bosta lotila v tem letu.

Poglej, kako je videti:

Zakaj je javnost prepričana, da gre za naslednico Meghaninega bloga The tig

Ker je stran v resnici postavilo kanadsko podjetje, ki je izdelalo tudi njen (nekdaj) uspešen blog The Tig, prav tako pa se že dlje časa ugiba ali bo Meghan, po 'ločitvi' od kraljeve družine ponovno začela z ustvarjanjem vsebin, ki so ji pri srcu.

Na njuni novi spletni strani sta včeraj tako tudi primarno objavila zloglasno sporočilo (v celoti ga lahko prebereš spodaj), ter tudi nekdaj do zdaj še nikoli videnih fotografij iz njunih minulih potovanj in dogodkov.

S TO objavo sta sporočila novico:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Po več mesecih razmisleka in pogovorov sva se odločila, da je letos čas za spremembo, za pričetek oblikovanja nove vloge v tej instituciji. Želiva se umakniti iz vloge višjih članov kraljeve družine, delati, da postaneva finančno neodvisna, medtem pa bova še naprej popolnoma podpirala njeno visokost, kraljico.

Zaradi vaše spodbude, zlasti v zadnjih nekaj letih, se počutiva pripravljena na to spremembo. Odslej načrtujeva najin čas razporejati med Veliko Britanijo in Severno Ameriko, še naprej pa bova spoštovala obveznosti, ki jih imava do njenega veličanstva, kraljice.

To geografsko ravnovesje nama bo omogočalo, da najinega sina vzgajava v skladu s kraljevo tradicijo, v katero se je rodil, obenem pa se bova lahko posvetila najinemu novemu dobrodelnemu projektu."

Več o njuni odločitvi bomo na Cosmu zapisali še danes, zato nikar ne pozabi osvežiti strani! 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kate in William presenetila: 'Za vas imava veliko novico'

Priporočamo tudi: Brad Pitt in Jennifer Aniston sta praznike preživela skupaj, in to je VSE, kar vemo