AUČ! Meghan Markle in princa Haryja so VRGLI iz restavracije (mi vemo, zakaj)

Se ti tole zdi upravičeno ali zelooo nesramno? 🤔

AUČ! Meghan Markle in princa Haryja so VRGLI iz restavracije (mi vemo, zakaj) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2020

Mlada kraljeva družinica se te dni mudi v Kanadi, kjer pa jih niso vsi tako zelo veseli! 

Harry in Meghan se že od konca novembra nahajata na oni strani luže, kjer preživljata mirne praznike v krogu družine in prijateljev po vojvodinji strani. Skupaj so tako preživeli najpomembnejši ameriški praznik Zahvalni dan, božič in novo leto, načrtovano pa je, da se v Veliko Britanijo skupaj s sinčkom Archijem vrneta v teh dneh.

Priljubljen parček so v Kanadi večkrat videli v javnosti, a ker gre za do zasebnosti in novinarjev zelo strogo državo, ju nihče ni nadlegoval in pošiljal njunih zasebnih slik medijem. Opazili so ju tako med tekom in pohodništvom, kot tudi med sprehodi z Archijem, torej sproščujočim preživljanjem družinskega časa.

Meghan je Kanada nasploh zelo ljuba, saj je tukaj živela veliko let zaradi serije Nepremagljivi dvojec, ki so jo snemali prav v Torontu, nedvomno pa je zelo vesela, da ima tukaj tudi predvsem veliko miru in zasebnosti. 

Kljub vsemu pa je te dni prišlo do rahlo neugodnega dogodka! Beri dalje! 👇

Meghan in Harry sta si v kraju North Saanich namreč zaželela kulinaričnega obiska lokalne restavracije, njihov odgovor pa je bil ...

... ne!

Kljub vsemu pa negativen odgovor ni bil mišljen v nesramnem tonu. Lastniki restavracije so se namreč teden dni pred načrtovanim obiskom dobili z njuno varnostno ekipo, s katero so skupaj ugotovili, da bi njun obisk za njih pomenil enostavno preveč.

Njuna varnostna ekipa je namreč zelo stroga in precej velika, kar bi pomenilo motenje ostalih gostov in posledično tudi vojvodinje ter vojvode samih.

Lastnica je v svoj zagovor povedala še, da jima želi le najboljše in predvsem veliko zasebnosti.

No, veliko zasebnosti jima želimo tudi mi, si zaslužita!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Tanja Ribič in Đuro objavila redko ZALJUBLJENO fotografijo in sporočila ...

Priporočamo tudi: Če boš vsak dan počela TO, bo tvoj obraz v hipu videti veliiiiko MLAJŠI!