Zgrožena kraljica komentirala LOČITEV Harryja in Meghan

Emmmm ... in zanjo je izvedela na Instagramu, tako kot mi vsi!

Zgrožena kraljica komentirala LOČITEV Harryja in Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta včeraj šokirala javnost z novico, da odhajata iz kraljeve družine!

Svoje načrte sta sporočila tako na Instagramu, kot tudi na svoji novi spletni strani, britanska javnost pa je naravnost zgrožena. Kot veš, sta zakonca Sussex vse od lanskega novembra počitnikovala v Kanadi, v ponedeljek pa sta se prvič po skoraj 3 mesecih pojavila na uradnem kraljevem dogodku v Londonu.

Mnogi so tako domnevali, da sta spočita in pripravljena na nove izzive, nihče pa ni pričakoval, da to pomeni enega njunih zadnjih protokolarnih obiskov v imenu kraljice. 

In ko smo že pri kraljici - kaj na vse to pravi Harryjeva babica Elizabeta II.?

Kraljica bi naj bila naravnost besna na svojega vnuka in njegovo ženo, saj ji svoje odločitve nista niti osebno sporočila. Tako kot vsi ostali, si je o njuni ločitvi od kraljeve družine lahko prebrala na Instagramu. Bližnji člani kraljeve družine se tako strinjajo, da je princ popolnoma nehvaležen, Meghan pa je uspela manipulacija v stilu Wallis Simpson. 

Britanci se tako v letu 2020 ne bodo soočali samo z Brexitom, ampak tudi z Megxitom, kot so nekateri že poimenovali parčkovo odločitev!

Meghan in Harry sta od kraljeve palače že dobila tudi javni odgovor, ki jima je dal jasno vedeti, da njunega odnosa ne odobravajo in njunim kapricam ne bodo kar tako popuščali. AUČ! Tole še bo pestro!

Zakonca Sussex pa nista sporočila samo odhoda iz kraljeve družine, ampak tudi željo po finančni neodvisnosti, kar pomeni, da ne bosta več prejemala davkoplačevalskega denarja.

Mnogi so sicer nad gesto para navdušeni, a poudariti je potrebno, da sta od britanskih davkoplačevalcev prejemalo samo 5% njunega prihodka, ostalo jima je tako ali tako plačeval Harryjev oče princ Charles in tako bo tudi ostalo.

Finančno se za par torej ne spremeni kaj dosti.

Javnost se tudi sprašuje, kaj točno se bo zdaj zgodilo z njunimi kraljevimi naslovoma, saj v uradni izjavi nista omenila, da ju vračata, prav tako pa ostaja posestvo Frogmore Cottage, ki sta ga v letu 2019 do potankosti obnovila prav z davkoplačevalskim denarjem, njun uradni angleški dom

Kaj je torej njun naslednji korak?

No, če lahko sklepamo iz njune izjave, se želita kaj kmalu preseliti nekam v Severno Ameriko, poznavalci se strinjajo, da bo to Kanada. Seveda pa se bosta najprej morala soočiti s Harryjevo družino, saj sta očitno presenetila vse.

Mnogi se tudi sprašujejo, ali se bo Meghan zdaj vrnila k svoji igralski karieri, še bolj pa jih zanima, kaj sploh bo za preživetje počel princ Harry.

Tole bo res še pestro! 🤭

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Harry in Meghan: ZDAJ imata že BLOG (novi 'The tig')

Priporočamo tudi: Karin Škufca po NEPRIČAKOVANI ločitivi objavila srce parajoč zapis