Karin Škufca po NEPRIČAKOVANI ločitivi objavila srce parajoč zapis

Ena najbolj priznanih slovenskih manekenk je tik pred rojstvom hčerkice ostala sama. 😔 Karin, drži se. ❤️

Karin Škufca po NEPRIČAKOVANI ločitivi objavila srce parajoč zapis (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
6. 1. 2020

Če smo še leto dni nazaj brali o pravljični ljubezni Karin in njenega Andreja, je danes zgodba precej drugačna! 

Da njun zakon ni preveč srečen, so nakazovale že nekateri objave na njunih socialnih omrežjih, zdaj pa je Karin tudi uradno potrdila, da je tik pred rojstvom hčerkice ostala sama. 

Manekenka tako preživlja res težke čase, še posebej težko pa ji je bilo ob minulih praznikih, a jih na srečo ni preživela sama! Ob strani ji je namreč stala celotna njena družina, ki jo podpira v dobrem in slabem.

Karin je iz svojega Instagrama že izbrisala vse njune skupne fotografije, hkrati pa je svojim sledilcem zaupala, da ostaja močna. 

Karin je tako na Instagramu objavila izjemnoo pomenljiv zapis, ki si ga lahko prebereš spodaj 👇:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turbolentno minulo leto. Polno razočaranj, situacij katere so sprva izgledale popolnoma črne, a se kmalu pokazale za nujne in osvobajajoče. Niti pomislila nisem, da je lahko osebni mir v današnji družbi, tu in zdaj, tako zelo ogrožen. ——- ——— ———— ——- ——— ———— ——-—— A iz vsega kaosa sem vzela le najlepše in pogumno, v leto 2020 s seboj prinesla še eno Življenje. Ustvarjanje. Mir. Predanost. Vztrajnost. Fokus. V objemu družine, kamor sem pribežala —- edini in najbolj iskren vir ljubezni, podpore in odkritosti. Hvaležna sem za tako ljubeče starše. So edini, ki so omogočili, da sva si z mojo punčko, ki veselo brca v trebuščku, lahko ustvarili zares lep dom, tako v smislu duha kot tudi materialnem; dom kot ga ima pravico imeti vsak otrok. Zares sem hvaležna za to življensko darilo. Močne in polne ljubezni popotnice bom ponesla naprej v mojo skupnost z mojo punčko. Razumevanje, toplino, ljubezen in spoštovanje.Ne pozabi, da ima vsak človek svojo zgodbo o kateri nihče drug ne ve toliko kot tisti, ki jo piše. Spoštuj jo. Ne sodi po platnicah. Življenje se zares hitro obrne in v trenutku lahko biješ bitko, kateri si se prej smejal in bil privoščljiv. Želim ti več topline in strpnosti. Delaj pa samo tisto, kar si želiš, da bi tudi prejemal. Najdi srečo v sebi, boriti se zanjo ne moreš. Srečno 2020. #family #mylove #karinskufca #feelingblessed #familyiseverything #mommy #mommytobe #facts2020 #cooking #lovemylittlegirl #littlebaby #mommylife #pregnancypictures #mylifemyrules #sharelove #learningallthetime #beingstrong #formylittlegirl #motherhood

A post shared by (@karinskufca) on

Zapisala je:

"Turbolentno minulo leto.

Polno razočaranj, situacij, katere so sprva izgledale popolnoma črne, a so se kmalu pokazale za nujne in osvobajajoče. Niti pomislila nisem, da je lahko osebni mir v današnji družbi, tu in zdaj, tako zelo ogrožen.

A iz vsega kaosa sem vzela le najlepše in pogumno, v leto 2020 s seboj prinesla še eno Življenje. Ustvarjanje. Mir. Predanost. Vztrajnost. Fokus. V objemu družine, kamor sem pribežala, edini in najbolj iskren vir ljubezni, podpore in odkritosti. Hvaležna sem za tako ljubeče starše. So edini, ki so omogočili, da sva si z mojo punčko, ki veselo brca v trebuščku, lahko ustvarili zares lep dom, tako v smislu duha kot tudi materialnem; dom, kot ga ima pravico imeti vsak otrok.

Zares sem hvaležna za to življensko darilo. Močne in polne ljubezni popotnice bom ponesla naprej v mojo skupnost z mojo punčko. Razumevanje, toplino, ljubezen in spoštovanje.

Ne pozabi, da ima vsak človek svojo zgodbo, o kateri nihče drug ne ve toliko kot tisti, ki jo piše. Spoštuj jo. Ne sodi po platnicah. Življenje se zares hitro obrne in v trenutku lahko biješ bitko, kateri si se prej smejal in bil privoščljiv. Želim ti več topline in strpnosti. Delaj pa samo tisto, kar si želiš, da bi tudi prejemal. Najdi srečo v sebi, boriti se zanjo ne moreš. Srečno 2020."

Vau, Karin! Kako lep zapis!

Tudi naše uredništvo ti želi v novem letu vse lepo - tebi in tvoji punčki! ❤️

Fotografije: Arhiv Am

Preberi še: Ojoj! Donald Trump razkril, kaj je Melanii podaril za praznike (kako, prosim?!?)

Priporočamo tudi: Izvedeli smo, kje je zaposlen zmagovalec letošnje Kmetije, Jan Klobasa