TAKŠNA je notranjost novega DOMA Meghan Markle in princa Harryja v Kanadi (REDKE fotografije!)

Našli smo tudi fotke novega življenja Meghan Markle v Kanadi. Poglej, kje (in kakšno) so jo ujeli nazadnje. 📸

TAKŠNA je notranjost novega DOMA Meghan Markle in princa Harryja v Kanadi (REDKE fotografije!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2020

Niti dobra dva tedna nista minila od trenutka, ko sta princ Harry in Meghan Markle na Instagramu sporočila, da se ločujeta od britanske kraljeve družine. 

V tem času smo bili deležni veliko napetih trenutkov med kraljevo družino in zakoncema Sussex, a kot je videti, je tega zdaj konec.

Kanadski paparazzi so zdaj pod drobnogled namreč vzeli njuno novo življenje, in v zadnjem tednu že objavili več fotografij, na katerih je Meghan Markle popolnoma sproščena, v zelo nekraljevskih oblačilih in ob opravljanju zelo nekraljevskih opravkov

Tako se je prejšnji teden kar sama odpeljala po prijateljico na letališče:

Včeraj so Meghan paparazzi ujeli tudi pri sprehodu v gozdu, kamor se je odpravila v družbi sina Archieja in njunih dveh kužkov. 

Meghan je na novih fotografijah videti zelo sproščena, s širokim nasmeškom in v popolnoma neuradnih športnih oblačilih, v katerih je nismo videli že zelo zelo dolgo. 

Poglej, o čem govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Türkiye (@hellodergisi) on

No, v javnost pa so prišle tudi informacije o novem domu Meghan in Harryja, na uredništvu pa smo našli celo fotke notranjosti njunega novega (kar 21 miljonov dolarjev vrednega) doma.

Pogajanja o nakupu nove hiše sicer še niso zaključena, tuji mediji pa poročajo, da je zelo zelo zelo verjetno, da se bo družinica Sussex preselila prav sem.

Posestvo se nahaja na področju zahodnega Vancouvra, kot boš lahko videla, pa je lokacija ob oceanu preprosto bo-žan-ska!

Poglej si fotografije notranjosti:

Tako je videti njena zunanjost:

Takšna pa je terasa, na kateri se bosta s Harryjem sproščala:

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Se spomniš Ivone Pavlović (Bar)? Poglej, kaj počne ZDAJ (in kako je videti!)

Priporočamo tudi: Se spomniš Fakija s Kmetije? TO je po 3 letih objavila njegova Maruša IN iskren zapis Strah, ki mi je šepetal: Nisi vredna, ker nisi dovolj dobra (piše: Danaja Lorenčič)