O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱

Emmm ... je tole 👇🏼 tudi zate nekaj povsem novega? 🤔 Za nas je!

O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱 (foto: Instagram.com/leasirk) Instagram.com/leasirk
19. 1. 2021

Do zdaj smo na Cosmo uredništvu pod drobnogled vzele že skoraj vse  družinske člane simpatične glasbenice Lee Sirk.

No, nismo pa vedele, da je Lea Sirk v resnici sestra podjetnega Aneja Sirka, ki smo ga v letu 2016 lahko spremljali v POP TV-jevi oddaji Štartaj, Slovenija!

Anej je v oddaji predstavil svoj izdelek Urban Planty, ki se ga morda spomniš po priročnih rešitvah za zelene balkone v mestih.

Ne veš, o čem govorimo? Poglej tole:

Urban Planty je vrtiček, sestavljen iz lahkega aluminijastega stojala in 9 jutinih lončkov, ki rastlinam nudijo izjemne pogoje za rast. Anej v omenjeni sezoni oddaje sicer ni zmagal, je pa z idejo navdušil številne, tudi Leo. Preberi, kaj je povedala o njegovem uspehu!

Kaj je o bratovem uspehu povedala Lea?

"Seveda sem srečna in ponosna, predvsem pa, ker si upa iti po poti, ki mu jo narekuje srce. Anej je bil od vedno zelo poseben, predvsem pa izredno pameten človek in končno prihaja njegov čas.

Od malih nog sva bila močno povezana in velika prijatelja, čeprav sva si zelo različna, sva pri vztrajnosti in ciljih zelo podobna. Vsi močno verjamemo v izdelek in ga pridno uporabljamo, zato vemo, da bo to produkt, ki bo marsikatero družino povezoval," je tedaj povedala Lea.

"Kajti namenjen je lahko rastlinam in dizajnu. Urban Planty je izdelek, ki je bil narejen s srcem in zato bo uspel. O tem ni dvoma! Tudi midva z dragim sva bila zraven pri pakiranju končne podobe in prav toplo mi je pri srcu, kadar se sprehodim mimo polic, polnih teh velikih kartonov," je še dodala.

Kako lepooooo!

Fotografije: Osebni arhiv, POP TV

Preberi še: TAKŠNA je notranjost novega DOMA Meghan Markle in princa Harryja v Kanadi (REDKE fotografije!)

Priporočamo tudi: Se spomniš Ivone Pavlović (Bar)? Poglej, kaj počne ZDAJ (in kako je videti!)