Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk?

Kako ljubkooooo! 

Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
28. 2. 2018

Ja, čeprav je Lea Sirk minuli vikend zmagala na Emi, je Primorka prvo in najprej mamica dvem nadobudnima deklicama Ael in Sii. 

"[Družinsko življenje je] popolno! Dekleti delata z nami, midva pa se trudiva ves prosti čas nameniti njima. Tako da gremo na sprehod, predvsem pa počivava z njima po kosilu," je o svojih deklicah povedala Lea.

"Materinska vloga je seveda po svoje naporna, a zame veliko manj kot vse službene dolžnosti. Pri materinstvu ni napora, je samo neizmerna ljubezen. Edini stres se pojavi, ko me ni ob njima, ker ju pogrešam," je povedala o svoji vlogi mame.

Kljub temu, pa se v družini nadobudne glasbenice zasebno življenje in glasba kar malce prepleta, saj je Lein partner v resnici glasbeni producent Gaber Radojevič, s katerim sta v preteklosti skupaj delala že na kar nekaj projektih.

"Sprva je bilo težko, zdaj pa zelo uživam in skupaj nama gre še bolje in hitreje. Kot pravijo, ko si zaljubljen, si slep. Midva sva zaljubljena drug v drugega, v otroka pa še v glasbo. Skratka, sama slepota naokrog," je o situaciji pred časom povedala v intervjuju za našo medijsko hišo.

Sicer pa mali deklici že kažeta talent za glasbeno ustvarjanje, saj je Lea na svojem Instagram profilu že večkrat ujela kakšen glasbeno navdahnjen trenutek.

Poglej si VIDEO, v katerem je tedaj 4-letna Ael zaigrala na kitaro:

 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

Lea je v preteklosti namreč priznala, da se ji deklici velikokrat pridružita med ustvarjanjem glasbe, zato v resnici ne preseneča, da se pri tako rosnih letih že navdušujeta nad glasbenimi odri.

Jabolko očitno res ne pade daleč od drevesa! 

Fotografije: Osebni arhiv, Alojz Petrovčič

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan

Priporočamo tudi: 'Vaginalni izcedek, pojdi v rit!' (iskrena izpoved mlade Slovenke z močnim belim tokom!)