Lea Sirk (Znan obraz ima svoj glas) je shujšala za 10 kg - Tako ji je uspelo!

Ko je Lea Sirk leta 2017 nastopala v oddaji Znan obraz ima svoj glas (ZOISG) smo v eni od njih lahko slišali, da je naša pevka v preteklosti izgubila kar nekaj kilogramov. S tabo smo želeli deliti njen recept za uspeh in njeno izkušnjo, zato je naša novinarka Leo vprašala, kako ji je uspelo.

Lea Sirk (Znan obraz ima svoj glas) je shujšala za 10 kg - Tako ji je uspelo! (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
27. 10. 2019

Lea Sirk, ki s fantastičnim videzom in simpatičnimi komentarji navdušuje v ta hip eni najbolj gledanih oddaj pri nas Znan obraz ima svoj glas, je v preteklosti izgubila 10 kilogramov.

Izjemna vokalistka je v preteklosti Cosmu razkrila svojo skrivnost:

"Nikoli nisem bila zares debelušna. V bistvu je šlo za kilograme, ki sem jih pridobila v času pubertete in razvoja med punco in žensko," je povedala.

"Najbolj sem se zredila ob odhodu na študij v Švico, kjer sem začela dobesedno sama skrbeti zase. Kuhati, delati, študirati, ... To je bilo kar stresno obdobje! Kar naenkrat sem nabrala 10 kilogramov več in jih ne glede na vse zelo suvereno nosila. Nekateri so celo bili mnenja, da sem takrat bila končno prava "baba"," pripoveduje pevka.

Lea Sirk

V tistem obdobju je Lea spoznala njenega zdajšnjega partnerja Gabra in takrat so kilogrami začeli sami odpadati.

"Najbrž je bila veliko v pomoč ravno ljubezen,"

je prepričana in mi temu povsem verjamemo. Ne rečemo zastonj, da gre 'ljubezen skozi želodec'. Nato je kmalu zanosila in potem se je vse dokončno uredilo, pravi.

Lea Sirk

"Med nosečnostjo se nisem veliko zredila, saj sem bila zelo dejavna na glasbenem področju. Po porodu pa sem še dodatno shujšala zaradi tempa življenja … in tako se od takrat dejansko še nisem ustavila. Ne glede na to, da sem vmes rodila še eno punčko.

Se pa kilogrami sami rešijo predvsem takrat, kadar je človek srečen," trdi Lea in poudarja, da je v objemu svojih najdražjih najbolj srečna.

Lea Sirk

"In kako sedaj vzdržuješ svoj dober izgled," smo bili radovedni in vrtali dalje.

"Trenutno se trudim poslušati sebe. Imam obdobja, ko jem več in se nato ne počutim dobro." V takšnih trenutkih, pravi, se zavestno malce ustavi in potem raje dozira malo manj hrane ter doda malo telovadbe.

"Sicer pa me najbrž rešuje tudi genetika, saj sem v osnovi bolj mišičasta," je iskrena. "Zaradi genetike sem se tudi celulitisu in strijam izognila. Hvala, mama," zaključi.

Pripravila Ana Murn
Fotografije: osebni arhiv, POP TV in Instagram.com/@leasirk

Preberi še: FOTO: TO je moški, ki ga ljubi Lea Sirk (Znan obraz ima svoj glas)

Priporočamo tudi: O uaaaaau! Poglej, kakšen lepotec je mož Lare Komar (Znan obraz ima svoj glas)