Je to DOKAZ, da je Nuša Rojs že pozabila na Mija Matića (Gospodin Savršeni)??!

Nova ljubezen na obzorju? 🤭

Je to DOKAZ, da je Nuša Rojs že pozabila na Mija Matića (Gospodin Savršeni)??! (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
27. 1. 2020

Zadnje dni je veliko govora o hrvaškem šovu Gospodin Savršeni, ki je postal priljubljen tudi med slovenskimi gledalci ... v prvi vrsti zagotovo zaradi postavnega glavnega akterja, Mija Matića. 😛 Ja, priznamo, tudi me se mu ne moremo upreti!

Kakorkoli, zdaj še verjetno veš, da je Mijo na koncu izbral Slovenko Nušo, saj smo o tem pred kratkim pisali v članku SPOILER ALERT🚨: Ne boš verjela, koga Gospodin Savršeni izbere na koncu oddaje.

Čeprav nas je tole nadvse razveselilo (kakšna pa je verjetnost, da bi med vsemi hrvaškimi lepoticami izbral prav naše dekle? 😍), smo že kmalu za tem izbrskali novico o tem, da sta se Mijo in Nuša že po dveh mesecih zveze razšla. Več o razlogu si lahko prebereš v članku ZATO sta Mijo in Nuša po 2 mesecih KONČALA zvezo💔(Gospodin Savršeni).

No, namiguje se, da je Nuša na svojega nesojenega Mija že pozabila!

Govorice je podkrepilo prav njeno nenadno sodelovanje s hrvaškim glasbenikom Matejem Mlađenovićem, s katerim sta skupaj posnela duet in video spot za njegovo pesem Izgubljeni.

Matej je sicer balado napisal že pred osmimi leti, javnosti pa jo je predstavil šele v teh dneh. Kot je povedal, je zelo dolgo razmišljal in iskal dekle, ki bi odpelo ženski del.

Med spremljanjem šova Gospodin Savršeni mu je tako v oči padla Nuša, za katero je v hipu vedel, da bo tista prava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Mlađenović (@matej_mladjenovic) on

Pesem je med njima zagotovo vzbudila mnogo čustev, ali je preskočila tudi iskrica, pa bo pokazal čas.

A pazi zdaj to! 👇

Matej je za portal Slovenske novice pred dnevi povedal naslednje: "Moram priznati, da me je Nuša navdušila s svojim glasom in osebnostjo in mi je iskreno nekoliko žal, da nisem bil kandidat v šovu. Imava prijateljski in poslovni odnos, če pa se bo iz tega rodilo kaj več, ne vem. Ni pa izključeno."

Uuuuuuu! 😍 Iskreno mu je žal, da ni bil kandidat v šovu? Kaj zdaj to pomeni?!

Duet Nuše in Mateja poslušaj tukaj:

Preberi še: Našli smo FOTKO, kako je videti Helena Blagne BREZ ličil

Priporočamo tudi: O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱