Letni HOROSKOP: Vse, kar se bo tvojemu ZNAMENJU zgodilo v 2020

2020 bo nedvomno zadovoljilo vsa tvoja pričakovanja, ki jih neutrudno polagaš na prihajajoče leto. Preberi in se pripravi. 🌟

Letni HOROSKOP: Vse, kar se bo tvojemu ZNAMENJU zgodilo v 2020 (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2020

Ne obljubimo, da se boš do svojih začrtanih ciljev samo sproščeno sprehodila, a vse zvezde kažejo na to, da jih boš vsekakor dosegla - tako ali drugače. Na nebu se bo veliko dogajalo: mrki, ki bodo spreminjali življenja, več kot deset retrograden in nekaj postojank Plutona v Kozorogu, kar naznanja *dramatična glasba* resne spremembe.

Ovnica 21. 3.-19. 4.

Na široko

Obvestilo: Velika sprememba v letu se bo zate zgodila 12. januarja, ko bosta na istem mestu v horoskopu Saturn in Pluton, kar pomeni monumentalne spremembe za tvojo kariero.

O, saj res, sredi sezone ovna bo Jupiter, srečni planet, prav tako svoje štrene mešal s Plutonom, kar pomeni, da se boš premikala dalje in si zagotavljala udobno prihodnost. Hočemo reči, da je čas pravi za to, da delaš zdaj, saj se bo jeseni Mars, vladar vztrajnosti, v tvojem znamenju obrnil v retrogradni položaj, kar v prevodu pomeni, da boš lena.

Tvoj libido bo poniknil in živela boš iz svoje postelje. A ne paničari: do konca leta 2020 boš spet prava ti, saj se bosta v Vodnarju srečala Jupiter in Saturn, kar je recept za energijsko pijačo za tvoje socialno življenje.

Status zveze

Upamo, da tvoj dragi lahko dohaja tvoj uspeh à la Kylie Jenner. Ni ti treba izbirati med svojo sanjsko službo in svojo zvezo.

Če se sredi leta stvari med vama s partnerjem ali v aplikaciji za zmenke malo zamajejo, si tega ne ženi k srcu. Proti koncu leta bo sončni mrk v času mlaja poslal električni šok skozi tvojo nebesno karto ... na najbolj seksi možen način.

Najbolj srčkan dan: 5. julij

Najbolj sanjski dan: 9. september

Najbolj seksi dan: 14. december

Tvoja banda

To pomlad boš čistila po hiši. Med 21. marcem in 1. julijem bodo na vrsto prišli tvoji 'prijatelji' in nekatere (tiste, ki ti ne stojijo ob strani) boš pometla v smeti. Čas posveti tistim, ki ostanejo. Morda bo težko, a se boš do sredine poletja počutila bolje kot kadarkoli prej.

Transakcijski račun

Ker ti bo skoraj vse leto na področju dela ob strani stal Jupiter, se ti bodo uresničile vse karierne sanje. To pa pomeni, da boš zaposlena. Izogibaj se impulzivnim nakupom, a si še vedno ne odškrtni majhnih radosti, kot sta občasna masaža in manikira.

Počakaj še na hitro branje tarota

Devetica palic

Če te skrbi, da boš naredila napačno odločitev glede velike zadeve, vedi, da posledice tvoje izbire, kakršna že bo, ne bodo tako slabe, kot si ta trenutek predstavljaš. Postavi se v čevlje Aryje Stark.

Bikica 20. 4.-20. 5.

Na široko

Zveza Saturna in Plutona bo januarja poskrbela, da boš kljub svoji trmoglavosti podvomila o vsem. Takoj po začetku pomladi bo organizirani Saturn vstopil v Vodnarja, zato v službi pričakuj veliko novih obveznosti – pa tudi povišico in napredovanje.

Konec leta boš ugotovila, da so ljudje, ki si jih med delom spoznala, krivi za tvojo dodatno motivacijo in vključenost v področje, ki te zanima. Morda boš našla nov hobi (Netflix sčasoma postane dolgočasen) ali pa se boš lahko oklicala za aktivistko, ker boš podpirala pomemben namen.

Pričakuj tudi kup novih prijateljev, ki bodo s teboj delili iste vrednote. Bonus: počutila se boš kot bolj izpolnjena, odrasla in odgovorna oseba. Pozdravljena, rast!

Status zveze

Cona udobja? Kaj je to? Tvoje leto bodo zaznamovali dinamični eksperimenti, kar pomeni, da so razhodi zelo mogoči in skoraj neizogibni. A to ni nujno slabo, začenjaš nova romantična poglavja.

Morda boš stopila v nov, globlji odnos ali vlila svežo energijo že obstoječi zvezi. To je leto, ko enostavno moraš spoznati, česa si zares želiš.

Najbolj srčkan dan: 4. april

Najbolj sanjski dan: 4. marec

Najbolj seksi dan: 31. oktober

Tvoja banda

Pripravi se na zahvaljevanje. Tvoji prijatelji ti bodo letos pomagali prebroditi kar nekaj sranja. Pripravljeni se bodo pogovarjati o vseh tvojih krizah. Še posebej jih boš potrebovala 23. januarja, 14. maja in 30. junija.

Transakcijski račun

V službi boš tista, ki ima vedno najbolj briljantne ideje. Uživaj v slovesu in ne pozabi jih izreči na glas. Vseeno si poišči vodstvo: naj bo to aplikacija za spremljanje naložb ali guglanje nasvetov za varčevanje. Tudi posvet s strokovnjakom ne bo odveč.

Počakaj še na hitro branje tarota

Trojka čaš

Smisel leta 2020 je, da na prvo mesto postaviš svojo družino in prijatelje ter okrepiš vezi z njimi. Kaj je smisel tega, da delaš in garaš, uspehov pa nimaš z nikomer proslaviti? Pokliči mami.

Dvojčica 21. 5.-20. 6.

Na široko

Roko na srce, včasih si hladna kot puščava ponoči in tega se dobro zavedaš. Brez zamere. Vseeno je letos čas, da to spremeniš. Najprej se boš upirala ideji, da bi se ustalila v novi službi ali novi resni zvezi, a boš do aprila ugotovila, kakšno moč ima to, da se nekomu ali nečemu zares posvetiš in predaš.

Malo pred začetkom sezone dvojčka, 13. maja, bo v tvojem znamenju Venera spremenila smer. Zaradi tega se boš na novo naučila vsega, kar si mislila, da veš o odnosih. Žal nam je, a morda bo na koncu dobro.

P. s. Junijska mrka bosta vplivala tudi na vezi s prijatelji, partnerjem in sodelavci. Pričakuj velike spremembe ljudi, s katerimi si obkrožena.

Status zveze

Stvari postajajo bolj resne in sploh se jim ne upiraš, saj si pripravljena na raziskovanje globin in intime. Pričakuj, da se boš poslovila od tistih razmerij, ki se vrtijo v krogu med sva in nisva.

Zajadrala boš namreč v globoke vode razmerja na dolgi rok. Konec leta 2020 boš točno vedela, kaj potrebuješ, da se počutiš zadovoljno na vseh ravneh svoje biti, in tudi, kako do tega priti.

Najbolj srčkan dan: 17. december

Najbolj sanjski dan: 13. maj

Najbolj seksi dan: 30. november

Tvoja banda

Nihče zabav ne obožuje bolj od dvojčic, a si za spremembo želiš tudi bolj kakovostnih druženj s prijatelji (na primer enkrat tedensko druženje ob poznem zajtrku ob litrih kave). Opozorilo: Nanje se ne zanašaj preveč in vprašaj tudi po njihovih življenjih, da te 9. septembra ne bodo postavili na hladno.

Transakcijski račun

Zakoplji se v tisti projekt, do katerega čutiš toliko strasti. S teboj je Jupiter, ki skrbi za to, da navdiha nikoli ne zmanjka. Pazi le, da ne boš tako zelo navdihnjena, da bi v nekaj nestabilnega prehitro vložila prevelik del svojih prihrankov. Preveri, ali se ti res izplača.

Počakaj še na hitro branje tarota

Paž čaš

Veliko ustvarjalnega navdiha prihaja v tvojo smer. Tvoja novoletna zaobljuba naj bo: Sprostila si bom urnik in se povsem posvetila ____ (vstavi).

Rakica 21. 6.-22. 7.

Na široko

Novo leto, nova ti. Čisto zares. 12. januar bo kot 'teleportacijski' portal tega leta – zveza Saturna in Plutona v Kozorogu bo polje tvojih razmerij blagoslovila z velikimi spremembami.

Če imaš opravka s slabimi prijatelji, ti bo ta redki dogodek pomagal, da se odpreš novim in boljšim odnosom. Ljudje, s katerimi se boš zbližala, bodo za tvoje življenje zelo pomembni – vplivali bodo na čisto vse, predvsem pa na to, kako vidiš sebe in kako se izražaš.

Novembra bosta Jupiter in Pluton združila moči in poskrbela, da bodo romantična razmerja zelo vroča. Do konca decembra bo Jupiter vstopil v cono tvojih najglobljih odnosov ... (beri dalje).

Status zveze

Srečna ti, rakica: ljubezen bo kar deževala v tvoje naročje. Prej omenjena močna in izjemno redka kozmična vez, ki jo boš doživela na začetku leta, bo vse leto vplivala tako na tvoja romantična kot tudi platonska razmerja.

Prisilila te bo, da odvržeš vse slabe navade in negativne misli. Nikoli se ni lahko posloviti, a tokrat res zaupaj zvezdam, saj namigujejo, da se pripravljaš za nekaj zelo velikega.

Najbolj srčkan dan: 21. junij

Najbolj sanjski dan: 12. januar

Najbolj seksi dan: 12. november

Tvoja banda

'Zaštekala' se boš s čisto novo družbo in hkrati obdržala stike s tistimi nekaj prijateljicami, ki te spremljajo že večno. Težavo utegne predstavljati to, da se skupini sprva med seboj ne bosta ujeli. Ti si tista, ki jim mora pomagati. 21. junija, okoli rojstnega dne, jih vse skupaj povabi na pijačo.

Transakcijski račun

Pripravljena si delati od doma ali iz pisarne, ne glede na to, ali bo projekt božal tvojo dušo ali tvoj ego. Jupiter ti bo pomagal navigirati profesionalna razmerja, ki te bodo krepila v službi. Vloga vodje ti pristaja.

Počakaj še na hitro branje tarota

Osmica mečev

Znana si po tem, da te čustva povsem prevzamejo. To zajema tudi tvoje strahove. Letos identificiraj negativne misli in ovire, ki si si jih postavila sama. Čas je, da nehaš s tem!

Levinja 23. 7. - 22. 8.

Na široko

Na začetku leta ti bo tvoje zdravje poskušalo nekaj dopovedati. Le kaj? Čas je, da bolj poskrbiš za svoje telo. Vedno se najde čas za skrb zase, in prav to ti bo pomagalo uravnovešati norost, ki jo s seboj prinaša leto 2020. Marca bo Saturn zakorakal v znamenje vodnarja, kar bo vplivalo na cono tvojih odnosov.

Od 13. maja do 25. junija pa se bo v polju tvojih prijateljstev sprehajala retrogradna Venera. Če te ljudje izkoriščajo, je čas, da jim pomahaš v slovo in se zares premakneš naprej.

Če pa se ti iz nekega razloga počasi meša, naj se ti čim prej neha. Vse je okej, rezultati vsega, kar se dogaja, sploh ne bodo polomija, kot si morda predstavljaš. Plus, 21. decembra boš stvari 'poštekala' in vse se bo postavilo na svoje mesto.

Status zveze

To leto bo zaznamovalo začetek popolnoma novega poglavja, ki ga bodo sestavljali predanost, obvezanost in seveda partner, poslan z neba. Tudi najbolj običajni pogovori lahko igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju tvoje celotne življenjske poti.

Če se na Tinderju dogovarjaš za zmenek ali z dragim v postelji kramljaš ob opečenih kruhkih, vedi, da je lahko trenutek pomemben za prihodnost. V zraku bo toliko magije, da se boš zaljubljeno svetila vseh 12 mesecev.

Najbolj srčkan dan: 21. marec

Najbolj sanjski dan: 13. oktober

Najbolj seksi dan: 18. avgust

Tvoja banda

Ne ustraši se, a zadeva je resna: nekatere tvoje prijateljice se bodo vedle bolj kot razočarane gospodinje in ne toliko kot bejbe iz Seksa v mestu. Konec pomladi bodi pozorna - vedela boš, na kaj. Stvar pa ne bo katastrofalna: do 29. julija se boste vsi pobotali.

Transakcijski račun

Tvoja sposobnost mediacije med sodelavci in sledenje zdravi kmečki pameti ti v službi pridobiva naklonjenost. Jupiter ti bo letos kril hrbet in ti pomagal s koncentracijo, zato investiraj tudi v osebno rast. Če denar porabiš za tečaj novega znanja, se to šteje za investicijo in ne zapravljanje.

Počakaj še na hitro branje tarota

Petica palic

Vemo, da je težko, a se ne boj biti tista, ki prva napiše sporočilo, e-sporočilo ali v opravičilo pošlje torto. Imaš priložnost, da se ponovno povežeš z ljudmi, za katere se pretvarjaš, da jih ne pogrešaš.

Devica 23. 8. - 22. 9.

Na široko

Januarja bo tvoje življenje dobilo ekstremno preobrazbo. A ne bo enostavno. Kmalu boš spoznala, da je garanje za to, da bi te vsi imeli radi, zares, zares slabo zate.

Če se držiš nazaj, to pomeni, da ne boš mogla pobirati sadov napredovanja v službi ali razmerjih, ki so ti pomembna. Letos se zato osredotoči nase in se postavi na prvo mesto.

Potrebuješ prostor za dihanje. Ko se boš spet počutila kot celostna oseba, se bo izboljšalo tudi tvoje socialno življenje. Poleti te bodo veliki mrki navdihnili, da boš vprašala po tistem, kar si želiš, a misliš, da tega še nisi vredna. Pa si, veš! Če je katero znamenje sposobno vsega tega, si to ti, devica.

Status zveze

Čeprav se ti zdi, da je tvoje ljubezensko življenje prava polomija, imaš to prednost, da se okoli polja tvoje ljubezni in ustvarjalnosti vrti cela vrsta planetov.

Povezovala se boš z ljudmi, ki se ti bodo zdeli navdihujoči, polni energije in – seveda – ekstremno seksi. Po navadi se v osvajalskih situacijah oborožiš s svojim intelektom, a boš letos flirtala tako, da boš presegla vsak razum. V dobrem smislu.

Najbolj srčkan dan: 20. februar

Najbolj sanjski dan: 11. maj

Najbolj seksi dan: 2. oktober

Tvoja banda

Čas je, da pokažeš, kako zelo velika punca si postala v letu 2019. 21. junij in 5. julij sta odlična dneva za to, da prijateljem vrneš vso ljubezen, ki so ti jo v preteklosti naklonili. Ti si na vrsti, da nekaj organiziraš. Povabi jih na večerjo in obrestovalo se ti bo.

Transakcijski račun

V službi si boš ustvarila cilj, ki ti ga ni nihče postavil. Tvoja iniciativa bo vredna premika naprej po karierni lestvici. Jupiter skrbi za tvoje govorne, pisne in analitične sposobnosti, ki bodo dobri temelji, da svoj cilj tudi dosežeš.

Počakaj še na hitro branje tarota

Trojka palic

Priznaj, da najraje vse opraviš sama, ker imaš težave z zaupanjem. Stvar je taka: 2020 = leto sodelovanja. Zato prosi za pomoč in lažje boš dosegla cilj. Saj veš, katerega.

Tehtnica 23. 9. - 22. 10.

Na široko

Čaka te velik premik. Ko ga boš naredila in se ga privadila, se ti bodo zgodile spektakularne reči. Pričakuj, da boš morala zaradi tega romanco postaviti na stranski tir.

Pomladna retrogradna Venera te bo prepričala, da je ljubezen umrla ... ali vsaj odšla na daljše počitnice. Pomembno je, da se posvetiš svoji družini, službi in sama sebi. To pa ne pomeni, da boš večno sama.

Konec meseca se bo Marsova retrogradna v tvojem polju razmerij končala, Jupiter in Saturn pa se bosta še posebej potrudila na področju tvoje spolnosti in romance. Zelo srečno boš živela življenje samostojne ženske.

Status zveze

Ker se ti ni več treba ukvarjati s težo Resne zveze z veliko začetnico, si spet stopila v stik s tisto očarljivo, zapeljivo in navihano tehtnico, ki ste jo pogrešale ti in tvoje prijateljice. Zato le ogovori tistega hudega tipčka ob šanku, pohvali dostavljavca hrane, ki te ne obsoja, ker si sama naročila dovolj hrane za dve osebi, in tu in tam podrsaj v desno, če veš, kaj mislimo. Ničesar resnega ne potrebuješ, samo zabavaj se!

Najbolj srčkan dan: 17. december

Najbolj sanjski dan: 4. marec

Najbolj seksi dan: 19. marec

Tvoja banda

Letos utegneš izgorelost doživeti zaradi prekomernega druženja s prijatelji. Vzemi si čas in ostani doma. Morda bo to okoli 1. julija ustvarilo nekaj odtujenosti s tvojimi prijatelji, a ne skrbi. Kmalu jim bo všeč tvoja nova energija.

Transakcijski račun

Te skrbi za denar? Sooči se s tem. Preuči tisto, kar te tako teži – preberi drobni tisk ali si pomagaj besede na pogodbi prevesti v človeški jezik. Veliko bolje se boš počutila, ko boš vedela, za kaj gre.

Počakaj še na hitro branje tarota

Moč

Naslednjih 12 mesecev bo tako zabavnih, da bodo tvoje stanovanje, delovna miza in vse tvoje življenje videti, kot da jih je opustošil tornado. Ta karta ti svetuje, da poskušaš najti voljo, da se to ne bi zgodilo prepogosto.

TI 2 astro znamenji bosta v 2020 v SLUŽBI napredovali (in zaslužili VEČ!)

Škorpijonka 23. 10.-21. 11.

Na široko

Leto 2020 bo porušilo vse zidove, po katerih sloviš. Saturn se bo marca premaknil v vodnarja, kar bo sprožilo začetek novega cikla, ki se bo osredotočal predvsem na tvoj dom, družino in druge temelje v tvojem življenju. Začenjaš razumeti, da se včasih splača oddahniti in se opreti na pomoč drugih. Punca, vse to je čisto prav.

Svoja čustva brez zadržkov izlij enemu od staršev, prijateljici ali dragemu. Jeseni bo retrogradni Mars poskrbel, da v službi in v telovadnici ne boš čutila nobene motiviranosti. Čas porabi za to, da premisliš, kako lahko bolje poskrbiš za svoje zdravje. Pokliči svojo najbolj 'šanti-šanti' prijateljico – vedela bo, kaj storiti.

Status zveze

Tvoje znamenje je znano po vročekrvnosti in strasti. Letos se boš slogana še posebej držala. Pripravljena si na vragolije, zato ne bodi presenečena, če se znajdeš v netipični kratkotrajni romanci. Do sredine leta boš verjetno ugotovila, da vez med vama ni narejena iz jekla, a se boš iz izkušnje marsičesa naučila. Konec leta lahko spet uživaš v samskosti.

Najbolj srčkan dan: 21. november

Najbolj sanjski dan: 13. oktober

Najbolj seksi dan: 10. januar

Tvoja banda

Pripni se, saj se vožnja z magičnim vlakcem smrti začenja ... 3, 4, zdaaaj! Prosimo te, da vse okončine, pasivno agresijo in čustvene izbruhe dobro pripneš s pasom. Še posebej na noč čarovnic. S stvarmi se spopadaj previdno in diplomatsko, pa bo vse okej.

Transakcijski račun

Čeprav si želiš, da te nihče v službi ne bi opazil, te tvoj neverjetni uspeh postavlja v središče pozornosti. Z Jupitrom v svoji coni komunikacije boš znala kakovostno komunicirati in tako navdušila tudi šefa. Le tako naprej.

Počakaj še na hitro branje tarota

Dvojka čaš

Si malo razočarana glede ljubezenske prerokbe, ki smo ti jo ponudili? Pomiri se. Ta karta sporoča, da je možnost tega, da letos najdeš princa na belem konju, še vedno odprta. Morda po tistem netrajnostnem odnosu, ki ga omenjamo zgoraj?

Strelka 22. 11. - 21. 12.

Na široko

Začetek leta ti bo pokazal, da je previdnost s financami nekaj, kar bi lahko *khm* poskusila. Marca se bo Saturn, planet omejevanja, zavrtel v znamenje vodnarja, kar bo pomenilo, da boš v svoje življenje znala implementirati nekaj več samokontrole.

Svoje možgane boš preklopila na bolj organiziran način delovanja – sliši se dolgočasno, a je zate nujno potrebno. Maja bo retrogradna Venera napovedala razhode, ti pa se boš morala naučiti, kako se pravilno povezovati z drugimi. 30. novembra bo lunin mrk počistil vse ostanke razmerij, ki jim je potekel rok trajanja. Ne skrbi: dva tedna pozneje bo sončni mrk zanetil nekaj velikega in spet se boš dobro počutila.

Status zveze

Zadnje čase se vse zdi tako intenzivno, a si namenjena v pravo smer. Serija mrkov na osi med Dvojčkom in Strelcem se šele začenja. Do decembra boš končno pripravljena, da se spustiš v bolj resno razmerje. Ne glede na to, na kateri stopnji si, te bodo te močno naelektrene pomračitve vodile do tvojega 'za vedno'.

Najbolj srčkan dan: 3. april

Najbolj sanjski dan: 14. maj

Najbolj seksi dan: 27. junij

Tvoja banda

Naj to leto nihče ne izkoristi tvoje radodarnosti. Stvari tako idealiziraš, da si se zaslepila pred nekaj zelo opaznimi napakami, ki jih imajo tvoja prijateljstva. Bolj konkretno? 5. junija in 30. novembra se loči od prijateljev, ki to niso.

Transakcijski račun

Razmišljaš o veliki sliki, a poskusi v obzir vzeti tudi malo manj revolucionarne zadeve, ki se tičejo tebe. Letos bo tvoj finančni sektor krepil Jupiter. Osredotoči se na to, kako odgovorno varčevati in zapravljati. Odraščanje nima cene, strelka.

Počakaj še na hitro branje tarota

Kraljica čaš

Kraljica pomeni, da se ljudje kar lepijo nate, saj jih izredno privlačiš – česa ne povemo, a? Kraljevska energija ti bo olajšala iskanje nove najboljše prijateljice ali fanta med vso to množico izbire.

Kozoroginja 22. 12.-19. 1.

Na široko

Pripravi se, da bo lunin mrk v Raku januarja počistil smeti v polju tvojih razmerij. Saturn bo marca vstopil v Vodnarja in nekaj strukture dodal načinu tvojega služenja kruha.

Pomagal ti bo tudi premisliti o lastnih vrednotah. Začela boš poslušati zorne kote drugih ljudi in hkrati vsega ne boš jemala tako resno. Vse te spremembe bo pospremil tudi junijski sončni mrk v istem znamenju, ki bo v tvoje življenje vpletel nekaj novih ljudi, s katerimi boš zgradila močnejša in bolj zdrava razmerja, kot si jih sicer morda vajena.

In na koncu bosta decembra srečni Jupiter in resni Saturn v Vodnarju združila moči in te nagradila za vse leto dela.

Status zveze

Sveta mati božja, kozoroginja! Kako noro je tvoje življenje. Skozi tvoje znamenje se premika cela vrsta planetov, kar pomeni, da se spreminjajo vsa področja tvojega življenja. Si že poparčkana? Pričakuj, da se bo tvoje razmerje prestavilo v višjo prestavo (ja, govorimo o zaroki). Samska? Spoznala ga boš v prvi polovici leta.

Najbolj srčkan dan: 21. december

Najbolj sanjski dan: 18. junij

Najbolj seksi dan: 16. februar

Tvoja banda

Želiš se družiti z ljudmi, ki so v enakih življenjskih arenah kot ti in si s teboj delijo ambicije, namere in celo najljubšo hrano. To ne pomeni, da boš zanemarila svojo matično ekipo, med 9. septembrom in 14. novembrom boš zgolj razširila svoj krog ljudi.

Transakcijski račun

Jupiter je na turneji po tvojem znamenju, kar pomeni, da se ti lahko uresničijo vse sanje. Vse leto boš upravičevala sloves svojega znamenja – da si ambiciozna, zagrizena in sočutna ženska. Drzni si megalomansko tvegati in se z zaupanjem prepusti. Galaksija te bo ujela!

Počakaj še na hitro branje tarota

Luna

Težava, pred katero bežiš, se bo končno postavila predte (če si pripravljena ali ne). Čas je, da se soočiš s svojimi iskrenimi občutki.

HOROSKOP: Preveri, česa v LJUBEZNI tvoje astrološko znamenje NIKAKOR ne tolerira

Vodnarka 20. 1. - 18. 2.

Na široko

O, fant! To leto bo dobro. Marca bo v tvoje znamenje vstopil Saturn in ti pomagal okrepiti odnose, izboljšati domače življenje in kariero. Skratka, pričakuj hitri tečaj odraščanja za telebane. Maja bo retrogradna Venera premešala sektorja romance in seksa na tvoji nebesni karti. Premisliti boš morala, koga in kaj si želiš v ljubezenskem odnosu.

Razvijaš se kot posameznica, zato je normalno, da se ti zdi, da te bi morali dohajati tudi vsi drugi v tvojem življenju. Ko se bo decembra srečni Jupiter v tvojem znamenju poparčkal s Saturnom, se boš počutila blagoslovljeno in boš lahko samozavestno sprejela verzijo sebe, edicija 2.0.

Status zveze

Poslušaj, razumemo, da se nočeš čustveno zapletati, a je zadnjih nekaj let dokaz za to, da morda to ni najbolje. Dobre novice: 2020 označuje začetek triletnega cikla, ki ga bo definiralo to, da se boš počutila odlično v svoji koži. Točno to pa bo sprožilo korak bližje ljubezenskemu življenju, po kakršnem hrepeniš. Oči drži odprte. Pod letošnjim zvezdnim nebom se bo vse odvilo čisto prehitro.

Najbolj srčkan dan: 17. december

Najbolj sanjski dan: 1. junij

Najbolj seksi dan: 6. september

Tvoja banda

Na seznam opravil si zapiši naslednje: kontaktirala bom stare prijatelje. Potrebuješ namreč malo nostalgije. Snidenje načrtuj okoli 23. februarja in predlagamo, da ga orientiraš okoli poznega zajtrka z mimozo. Ali pa ne skopari s časom in organiziraj izlet za punce, ki bo vreden objave na Instagramu.

Transakcijski račun

Ker si v službi sposobna vedno povedati resnico, boš nekatere sodelavce spravila ob živce, a se boš hkrati v dobri luči predstavila tistim, ki štejejo. Pozabi na ugajanje in obsedenost s perfekcijo in se samo osredotoči na to, da vse, kar izrečeš, 100-odstotno drži.

Počakaj še na hitro branje tarota

Kralj mečev

Res je, če želiš zmagati, moraš tvegati. Naj gre za poker ali tvojega sanjskega moškega. Ne boj se narediti prvega koraka in poskusiti s srečo, saj ne boš obžalovala.

Ribica 19. 2.-20. 3.

Na široko

Začetek leta se bo osredotočal na tvoje polje prijateljstev in ljubimcev. Mrk plus težka zveza med Saturnom in Plutonom pomeni, da ljudje vseh vrst frčijo iz tvojega življenja. Vsak slabi prijatelj in toksično razmerje, ki ga izgubiš, ustvarita prostor za nove možnosti.

Maja bo Venera obrnila smer, zato bodo tvoja razmerja v krogu družine ali sostanovalcev postala nekoliko nebrzdana. K sreči bodo novi prijatelji prišli rešit situacijo. Kljub vsemu, kar se dogaja, naj bo tvoj osrednji fokus najpomembnejša oseba v tvojem življenju - ti. Prav zato veliko časa preživi sama s seboj.

Status zveze

Tuje napake vidiš kot unikatno lepoto, kar je sicer zelo lepo in očarljivo, a se ti včasih lahko slepi optimizem maščuje. Letos se boš te lekcije enkrat za vselej naučila. Postavi se zase. Če nekaj ne deluje, se ne boj stvari zaključiti. Do poletja boš vse, kar te teži, počistila iz svoje dušice. Ljubezen je na obzorju.

Najbolj srčkan dan: 7. avgust

Najbolj sanjski dan: 16. februar

Najbolj seksi dan: 13. januar

Tvoja banda

12. januarja in 21. decembra bodo na preizkušnji vezi s tvojo najboljšo prijateljico. Pozabi na to, da bosta klepetali o nepomembnih rečeh. Svojo zvestobo ji lahko dokažeš tako, da se ji povsem odpreš, jo poslušaš in si z njo popolnoma iskrena.

Transakcijski račun

Če si sanjarila o tem, kako bi bila velika riba v pisarni, se lahko pripraviš, da boš sanje kmalu zaživela. Jupiter ti krije hrbet na področju mreženja, a ne pozabi novih poznanstev izkoristiti tudi za poslovne priložnosti. Letos lahko malo več porabiš za oblačila, da se boš tudi na videz ujemala s šefico, kakršna si.

Počakaj še na hitro branje tarota

Osmica novcev

​Ta karta namiguje, da boš postala prava mojstrica na področju, do katerega čutiš veliko strasti. Morda boš začutila klic po tem, da daš odpoved v svoji službi in se posvetiš izključno svojim sanjam.

Fotografije: Shutterstock

Preberi še: Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš imela FEBRUARJA veliko SREČE

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Ljudje, rojeni v TEM znamenju, so NAJLEPŠI

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri