TI 2 astro znamenji bosta v 2020 v SLUŽBI napredovali (in zaslužili VEČ!)

Si pripravljena na najboljše karierno leto tvojega življenja? 💪

TI 2 astro znamenji bosta v 2020 v SLUŽBI napredovali (in zaslužili VEČ!) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2020

Stopili smo v novo leto, nazdravili s šampanjcem, postavili nove cilje!

Vsi si želimo uspešnega leta, komu pa zvezde napovedujejo, da bo 2020 res njihovo?

Novi karierni izzivi, poslovne lekcije in projekti bodo tako najbolj zaznamovali ti dve znamenji 👇:

OVNICA

Zate bo leto, v katerega smo šele dobro zakorakali, res uspešno. Planeti so ti naklonjeni, njihove planetarne pozicije ti tlakujejo pot za nadgradnjo in napredek.

To leto boš z lahkoto spremljala vso poslovno dogajanje in to še pred vsemi sodelavci, sama se boš izkazala pred vodstvom podjetja, ki ti bo zaradi tega veliko bolj zaupalo. Presenetila jiho boš s svojo energijo, saj tega od tebe niso bili navajeni. 

Končno se boš lahko premaknila naprej v smeri svojih ambicioznih načrtov. V pomoč ti bosta tvoj pogum in moč, s katero te nihče ne bo mogel zaustaviti.

Letos ti počitek niti ne pride na pamet, saj boš polna energije in zagona za delo. Kljub vsemu si ne pozabi vzeti časa za svoje najdražje in poskrbi, da tvoje ljubezensko življenje ostane v ravnovesju. 

ŠKORPIJONKA

Tudi tvoje poslovno leto bo naravnost fantastično. Tvoja želja po napredovanju bo močna in zanjo se boš trudila na vse pretege. V tem letu imaš tudi željo po novem znanju in novih poslovnih poznanstvih, s katerimi si želiš odpirati nova vrata.

Vse cilje, ki si si jih zastavila ob novem letu, boš tudi dosegla brez težav, saj ti vztrajnosti ne bo manjkalo. V letu 2020 se boš tudi razveselila nesebične pomoči sodelavcev in nadrejenih. Predlagali ti bodo napredovanje, ki ti bo privabilo nasmeh na tvoje ustnice, torej bo ves tvoj trud resnično poplačan.

Vsa gradiva in seminarji, ki so ti šli v preteklosti na živce, bodo sedaj tvoja odlična pomagala. V pisarni boš ti tista, ki boš imela pri vsem, česar se boš lotila, najbolj srečno roko. 

To je leto, ki bo resnično tvoje! 🔥

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: TO bo tvoja novoletna ZAOBLJUBA za 2020 (glede na tvoj astro znak)

Priporočamo tudi: Če boš vsak dan počela TO, bo tvoj obraz v hipu videti veliiiiko MLAJŠI!