Harry in Meghan odprla svoje PRVO podjetje, in ne boš verjela, s čim se ukvarja

Tole 👇🏼 ni ravno kraljevsko, kaj praviš? 🤔 Pa tudi čas ni ravno pravi, no. 🙊

Harry in Meghan odprla svoje PRVO podjetje, in ne boš verjela, s čim se ukvarja (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2020

A investicija v turizem ni edina novost v njunem nekraljevskem življenju!

Kraljevi parček ima tudi v času karantene izjemno pestro življenje, saj sta se iz Kanade preselila v sončno Kalifornijo, očitno se lotevata tudi novega posla, resnično jima torej ni dolgčas.  

Na dan je tako prišla presenetljiva novica, da sta pred kratkim odprla lastno turistično agencijo po imenu Travalyst, ki bo namenjena ekološko prijaznim potovanjem in turističnim dejavnostim. 

Gre pravzaprav za dolgoletne sanje princa Harryja, ki ekologijo vedno bolj povezuje v svoje življenje, samo vprašanja časa je torej bilo, kdaj se bo vplivanja na okoljske spremembe lotil še poslovno.

Preberi še:

Odprtje agencije pa je razkrilo še eno spremembo, za katero se je odločil Harry po odhodu iz kraljeve družine, in priznamo, da nas je presenetila. Beri dalje 👇!

V uradnih dokumentih Travalysta je tako možno razbrati še, da se je Harry odpovedal svojemu družinskemu priimku Mountbatten Windsor!

Podpisal se je namreč "zgolj" s princ Henry Charles Albert David vojvoda Suseški, kar je še vedno čisto dovolj uradno in protokolarno, se strinjaš? Ni pa znano, ali je bila to zgolj enkratna prinčeva poteza ali bo takšno obliko svojega podpisa in imenovanja odslej redno uporabljal.

Za odstranitvijo družinskega priimka pa naj ne bi bil kriv slab odnos s kraljevo družino, saj se po poročanjih trenutno precej bolje razumejo kot pred nekaj meseci. 

Pravi razlog za spremembo imena bo torej pokazal čas!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: UFF! Igralske zahteve Meghan Markle so ŠOKIRALE Hollywood

Priporočamo tudi: Indira Ekić priznala RESNICO o šovu The Biggest Loser Slovenija (tega NISMO pričakovali)