Razkrivamo PRAVI razlog, zakaj sta se Meghan in Harry preselila v Malibu (kako lepo ❤️)

Tako 👇 se privajata na življenje čez lužo!

Razkrivamo PRAVI razlog, zakaj sta se Meghan in Harry preselila v Malibu (kako lepo ❤️) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2020

Zakonca bi se naj po poročanjih preselila v mondeno ameriško obalno mestece Malibu, ki ima v očeh princa Harryja prav posebno mesto!

Tam si je namreč srčno želela živeti prinčeva mama princesa Diana, ki si je pred smrtjo ogledovala posestvo, za nakup katerega se sedaj odločata prav zakonca Sussex.

Gre za lokacijo, kjer najdemo ogromno hollywoodske elite, med drugim Miley Cyrus, Ellen DeGeneres, Roberta Downeya Jr., Toma Hanksa in Pink, ki sta oba pred kratkim prebolela tudi koronavirus, Britney Spears, Paris Hilton in mnoge druge.

Malibu je torej popoln kraj za Meghan, ki si želi vrnitve v igralske vode, saj ima vse glavne filmske studie zelo blizu, mestece je zelo zasebno, sosedske odnose pa bo lahko izkoristila tudi za sklepanje novih projektov.

Preberi še:

Eden izmed glavnih razlogov za njuno selitev v Kalifornijo pa je tudi mama od Meghan, ki živi in dela v Los Angelesu. Meghan mamo zelo pogreša, zdaj pa je še posebej žalostna, saj se vse od njunega prihoda v Ameriko sploh še nista videli.

Se sprašuješ zakaj 👇?

Parček je v samoizolaciji zaradi njunih potovanj iz Londona v Kanado in nato iz Kanade v Ameriko ter dejstva, da je princ Charles zbolel za Covid-19 prav med njunim obiskom Londona. Z Dorio se tako družinica redno sliši preko videoklicev in vsi skupaj že komaj čakajo, da se vidijo še v živo. 

Poglej, kakšno krasno posestvo nameravata kupiti Meghan in Harry:

#1 

#2

#3

#4

#5

Božansko, se strinjaš? 😍

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Inja Zalta PONOVNO zbira denar! Poglej, za kaj gre tokrat

Priporočamo tudi: Našli smo najbolj vročo (in zelooo intimno!) fotko Gaje Prestor doslej!