William in Kate karanteno popestrila z objavo REDKIH fotografij svojega doma

2. 4. 2020
William in Kate karanteno popestrila z objavo REDKIH fotografij svojega doma (foto: Profimedia)
Profimedia

Tako osebnih fotografij z druge strani zidov kraljeve palače še nikoli nismo videli. 😍

Vojvoda in vojvodinja tudi v času koronavirus krize ostajata aktivna, saj sta trenutno glavni steber kraljeve družine! 

Kraljica je namreč v strogi karanteni na Škotskem, zaradi okužbe s COVID-19 se je moral umakniti tudi prestolonaslednik princ Charles, vodenje monarhije in skrb za prebivalce Otoka je torej bolj ali manj prevzel William.

Ne samo, da močno razmišlja o vrnitvi med vojaške reševalne pilote, s Kate sta tudi vzpostavila nujno telefonsko linijo za vse, ki so trenutno potrebni kakršnekoli pomoči zaradi koronavirusa, obiskala pa sta tudi enega izmed zdravstvenih klicnih centrov, kjer se na vse pretege trudijo pomagati okuženim.

Izkazala pa sta tudi hvaležnost vsem zdravstvenim delavcem in prostovoljcem, ki te dni preko svojih moči neutrudno skrbijo za bolne in se borijo v prvih vrstah. Na Instagramu sta tako objavila simpatičen posnetek svojih treh otrok Georga, Charlotte in Louisa, kako ploskajo. Poglej 👇!

Poglej, kako so najmlajši kraljevi člani zaploskali zdravstvenim delavcem:

Preberi še:

Parček pa je na Instagramu delil tudi redke fotografije notranjosti njunega doma v Kensingtonski palači, pokazala sta namreč svoje pisarne. Kate je razkrila tudi svojo zbirko knjig, ki so pri njej sedaj očitno na vrhu bralnega seznama. Zaupamo ti ga, če bereš dalje! 👇

Poglej, kakšne lepe pisarne imata William in Kate! 🥰 (če želiš videti tudi njuno pisarno, klikni na puščico na fotki):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self-isolation and social distancing can pose huge challenges to our mental health — in recent weeks The Duke and Duchess of Cambridge have been in regular contact with organisations and patronages to understand the issues they are facing during this difficult time. Last week The Duke spoke to @mindcharity CEO Paul Farmer, and The Duchess spoke to Catherine Roche, CEO of @_place2be. Today Public Health England has published new guidance to help support people during the COVID-19 outbreak, and updated its world-leading Every Mind Matters platform, with specific advice on maintaining good mental wellbeing during the outbreak; take a look at our Story or visit the link in our bio to find out more. Speaking about the new guidance, The Duke and Duchess said: “It is great to see the mental health sector working together with the NHS to help people keep on top of their mental well-being. By pulling together and taking simple steps each day, we can all be better prepared for the times ahead”. The Government has also announced a grant for @MindCharity to help fund their services for people struggling with their mental wellbeing during this time.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Vauuu, krasno imata, se strinjaš? 

Medtem, ko ima William na svoji pisalni mizi le najnujnejše pripomočke, je Kate svojo olepšala s prav posebno omejeno knjižno zbirko, med katerimi so njene najljubše knjižne uspešnice.

Če torej potrebuješ idejo za kakovostno preživljanje karantene, se zdaj lahko zgleduješ po vojvodinji in prebereš dela kot so Homerjeva Odiseja, romana Emma in Razsodnost in rahločutnost (obe izpod rok avtorica Jane Austen), detektivko Baskervillski pes, ki je ena izmed najbolj priljubljenih dogodivščin  Sherlocka Holmesa ali večno klasiko Oscarja Wilda Slika Doriana Graya.

Lotimo se jih takoj po ogledu novega dokumentarnega filma od Meghan!❤️

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Vnelo se je!🔥 Harry in Meghan ostro nad Twitter zapis Donalda Trumpa (TO sta zapisala!)

Priporočamo tudi: Indira Ekić se je odločila za nenavadno spremembo pričeske, in to kar med karanteno!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ