Znano je, kaj TOČNO je Kate Middleton pred odhodom rekla Harryju (tega NISMO pričakovali)

Kako žalostno! 😔

Znano je, kaj TOČNO je Kate Middleton pred odhodom rekla Harryju (tega NISMO pričakovali) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2020

Meghan in Harry sta London zapustila že v začetku marca, zdaj pa je prišlo na dan, kaj je princu tik pred odhodom povedala Kate Middleton! 

Harry in Kate sta od nekdaj imela odličen odnos, ki pa se je po poroki z Meghan precej ohladil. Če je nekoč princ svojo svakinjo v javnosti ljubeče opisal kot sestro, ki je nikoli ni imel, so odnosi danes zelo drugačni. 

Od trenutka, ko sta Harry in Meghan tudi uradno postala par, so se pričele govorice o odnosih med njima, Kate in Williamom, še posebej vojvodinjam so mediji pripisovali izjemno slab odnos, ki so ga sicer mnogokrat zanikali celo iz kraljičine pisarne.

No, sedaj je tudi potrjeno, da nekdanji 'fantastični štirje' niso v dobrih odnosih, saj sta William in Kate na zadnjem skupnem kraljevem dogodku zakonca Sussex gladko ignorirala. 

Preberi še:

Prav zato je še toliko bolj presenetilo poročanje, da se je Kate Harryju ob slovesu razjokala!

Po besedah kraljevih poznavalcev bi mu naj povedala, da jo je njegov odhod zelo prizadel in da ima občutek, kot da izgublja mlajšega brata. Izrazila je tudi, da jo zelo žalosti, ker njeni otroci ne bodo odraščali skupaj z malim Archijem, kar sta si z Williamom od nekdaj želela.

Kako je na vse skupaj reagiral Harry, ni znano, se pa mnogi strinjajo, da tudi njemu ni lahko in svojo družino močno pogreša. Še posebej hudo mu je prav v tem času, ko je v javnost pricurljala novica o okužbi princa Charlesa s COVID-19, saj ga za očeta zelo skrbi.

No, upajmo, da jih bo skrb za Charlesa ponovno zbližala in bomo ponovno priča enotni kraljevi družini!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Uresničili so se strahovi kraljeve družine! Za koronavirusom zbolel princ Charles (to je VSE, kar vemo!)

Priporočamo tudi: O, ne! Slovenska VPLIVNICA okužena s KORONAVIRUSOM (poglej njeno video-izpoved!)