Kraljica Harryja in Meghan povabila, da se vrneta (TO je vse, kar vemo)

OK, Harry n Meghan sta verjetno navdušena, kaj pa na to pravita William in Kate? 🤔 

Kraljica Harryja in Meghan povabila, da se vrneta (TO je vse, kar vemo) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2020

Meghan in Harry sta komaj zapustila kraljevo družino in London zamenjala za Kanado, zdaj pa ju kraljica že kliče nazaj! 

A njeno povabilo je zgolj prijazna gesta, ki želi Sussex parčku povedati, da sta še vedno del družine in sta vedno dobrodošla nazaj. Povabila ju je namreč, da  poletne počitnice preživita skupaj z njo in princem Filipom, zaenkrat pa še ni znano, ali se jim bodo pridružili še kateri drugi družinski člani.

Upamo si trditi, da se jim bo zagotovo pridružil Harryjev oče, princ Charles in njegova žena Camilla, saj bosta Sussexa s seboj iz Kanade tokrat zagotovo pripeljala tudi sinčka Archieja.

Manj prepričani smo v srečno družinsko srečanje z Williamom in Kate, ki sta bila ob zadnji priložnosti do brata in svakinje izjemnoooo hladna. Očitno njunega odhoda iz kraljeve družine ne bosta pozabila kar tako zlahka kot kraljica, še posebej zato, ker je velik del dolžnosti parčka Sussex sedaj pristalo na njunih ramenih. 

Preberi še:

Seveda je sedaj zaradi krizne situacije po celem svetu veliko vprašanje, ali bodo leti z letalom v poletnih mesecih sploh mogoči, verjamemo pa, da ...

... kraljica predvsem zelo pogreša malega Archieja, ki ga ni videla že nekaj mesecev. Meghan in Harry sta prav zaradi strahu pred koronavirusom malčka ob zadnjem obisku Londonu pustila doma v Kanadi, kar je, glede na razmere, izjemno pametna odločitev.

Kraljeva družina je sicer že odpovedala vse nadaljnje aktivnosti, kraljica bi naj tudi zapustila London in odšla na svoj podeželski dvorec, pod vprašanjem pa je tudi poroka princese Beatrice, na kateri bi lahko ponovno videli Meghan in Harryja.

Zagotovo je sedaj varnost na prvem mestu, vsem pa seveda želimo, da ostanejo zdravi! ❤️

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Franko Bajc objavil FOTKO, zaradi katere je med oboževalkami završalo!

Priporočamo tudi: Znanstveniki ENOTNO: 'Če poslušaš TO pesem, se tvoja TESNOBA zmanjša za 65%' #OstajamDoma