Uresničili so se strahovi kraljeve družine! Za koronavirusom zbolel princ Charles (to je VSE, kar vemo!)

To so sporočili iz kraljevega dvora. Preberi 👇🏼.

Uresničili so se strahovi kraljeve družine! Za koronavirusom zbolel princ Charles (to je VSE, kar vemo!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2020

Novico so tudi uradno potrdili na kraljevem dvoru! 

Potem, ko je le nekaj dni nazaj odjeknila novica, da je za virusom COVID-19 zbolel monaški knez Albert, zdaj vest o okužbi prihaja iz britanskega dvora.

Princ Charles se zaenkrat sooča z blagimi simptomi bolezni in se dokaj dobro počuti, sta pa z ženo Camillo že zapustila London in odšla na Škotsko v samoizolacijo. Po najdeni okužbi so seveda testirali tudi Camillo, ki pa je na srečo prejela negativne rezultate.

Celotna izjava se je glasila:

"S koronavirusom se je okužil tudi valižanski princ. Kaže blage simptome bolezni, a na splošno se dobro počuti in še vedno opravlja vse svoje delavne dolžnosti od doma.

Vojvodinja Cornwallska so prav tako testirali za COVID-19, a so rezultati negativni. V skladu z navodili zdravnikov in vlade sta princ in vojvodinja trenutno v samoizolaciji na Škotskem."

Princ Charles je svoje kraljeve dolžnosti v javnosti opravljal vse do 12. marca:

V izjavi so sicer zapisali še, da ne vedo točno, kje se je princ Charles z virusom okužil, bodo pa poskrbeli za vse ljudi, ki so z njim bili v stikih zadnje tedne in jim omogočili testiranje.

Med njimi bodo zagotovo tudi kraljica, ki je sicer v strogi samoizolaciji že drugi teden, princ William in Kate ter seveda vsi Charlesovi vnučki, testiranju pa ne bosta ubežala niti princ Harry in Meghan.

Charles je sicer 10. marca gostil dogodek, na katerem je bil tudi knez Albert, ki je (kot smo že zapisali zgoraj) prav tako okužen s COVID-19, domnevamo torej lahko, da tudi prinčeva okužba izvira od takrat. S kraljico je sicer nazadnje bil v stikih 12. marca, torej možnost za njeno okužbo na žalost ni 0.

Iz srca upamo, da bo s kraljevo družino vse vredu! ❤️

Charlesu in Albertu pa seveda želimo čim hitrejše okrevanje!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: O, ne! Slovenska VPLIVNICA okužena s KORONAVIRUSOM (poglej njeno video-izpoved!)

Priporočamo tudi: WTF! TO je pravi razlog, zakaj je FB poln starih OTROŠKIH fotk (mi smo zgroženi)