Vnelo se je!🔥 Harry in Meghan ostro nad Twitter zapis Donalda Trumpa (TO sta zapisala!)

Življenje zakoncev Sussex sedaj komentira tudi ameriški predsednik Donald Trump 🍊.

Vnelo se je!🔥 Harry in Meghan ostro nad Twitter zapis Donalda Trumpa (TO sta zapisala!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2020

Meghan in Harry sta te dni Kanado zamenjala za Los Angeles, kar je še posebej v času stroge karantene po vsem svetu, presenetilo vse.

Več kot očitno se Meghan pripravlja na veliko vrnitev v Hollywood, načrtuje pa tudi obuditev svojega priljubljenega bloga "The Tig", torej je te dni resnično zaposlena.  A vsi niso tako zelo veseli, da se je parček vrnil v rodno mesto vojvodinje. 

Amerika se sicer trenutno nahaja v izjemno kriznem času, a predsednik Donald Trump ima med reševanjem države še vedno čas za deljenje svojega mnenja na Twitterju, kjer se je odzval tudi na poročanja, da zakonca Sussex nameravata v Ameriki tudi prav zares ostati.

Zapisal je namreč:

"Sem velik prijatelj in občudovalec kraljice in Združenega kraljestva. Govorilo se je, da bosta Meghan in Harry živela v Kanadi, zdaj pa sta prišla v ZDA, a mi ne bomo plačevali njunega varovanja. Plačati morata sama."

Preberi še:

Na izjavo predsednika sta se odzvala tudi Harry in Meghan, ki sta mu v uradnem sporočilu za javnost dala jasno vedeti, da ...

... za pomoč sploh nikoli nista prosila, je niti ne pričakujeta in sta vse potrebno za varno življenje v Kaliforniji uredila že sama.

Za parček se sicer jutri tudi uradno končajo njune kraljeve dolžnosti za obdobje enega leta, se pa trenutno celotna kraljeva družina ukvarja predvsem z zdravjem princa Charlesa, ki je prejšnji teden sporočil, da je zbolel za koronavirusom.

Meghan, Harry in Charles, držite se!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Indira Ekić se je odločila za nenavadno spremembo pričeske, in to kar med karanteno!

Priporočamo tudi: BABY BOOM: Ta 3 astro znamenja bodo v letu 2020 ZAGOTOVO zanosila 👶🏼