Zadnja poteza Harryja in Meghan razočarala oboževalce 😞! Poglej, kaj sta storila

Kaj naj rečemo ... škoda. 

Zadnja poteza Harryja in Meghan razočarala oboževalce 😞! Poglej, kaj sta storila (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2020

Meghan in Harryju se je izpolnila želja o odhodu iz kraljeve družine, njuni sledilci pa njune zadnje poteze vseeno nis(m)o pričakovali! 

Da je za sussekškim parom zelo zanimivo in pestro obdobje, ni dvoma. Prepričani pa smo, da bosta sedaj po selitvi v Los Angeles, novih projektih na vidiku in premoru od kraljevih dolžnostih vsaj za eno leto, lažje zadihala.

Na njun zadnji dan kot kraljevi visokosti sta se tudi poslovila od vsega kraljevega in sicer kar preko Instagrama.

Poglej, kaj sta svojim sledilcem v najbolj čustvenem zapisu do zdaj sporočila:

"Kot smo že vsi občutili, je svet v tem trenutku izjemno krhek. Vendar sva prepričana, da ima vsak človek potencial in priložnost, da lahko nekaj spremeni – tako kot se sedaj vidi po svetu, v naših družinah, v naših skupnostih in pri tistih, ki so na prvi bojni črti – skupaj se lahko dvignemo, da spoznamo polnost te obljube.

Trenutno je najpomembnejše zdravje in dobro počutje vseh po celem svetu ter iskanje rešitev za številna vprašanja, ki so se pojavila kot posledica te pandemije. Medtem, ko še vsi iščemo vlogo, ki jo moramo odigrati v tej globalni težavi in v spremembi naših navad, bova to novo poglavje usmerila v razumevanje, kako lahko v tej situaciji najbolj prispevava kot posameznika.

"Čeprav naju tukaj ne boste več videli, se najino delo nadaljuje. Hvala tej skupnosti, hvala za podporo, navdih in predanost vsemu dobremu na tem svetu. Veseliva se, da se bova z vami kmalu ponovno povezala. Odlični ste bili! Do takrat vas prosiva, da poskrbite zase in za druge.

Harry in Meghan"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Preberi še:

Vojvoda in vojvodinja sta v zapisu še dala vedeti, da Instagram profila Sussex Royal do nadaljnjega več ...

... ne bosta uporabljala, pravzaprav na vseh njunih socialnih omrežjih vsaj zaenkrat ne bo več aktivnosti. Še vedno pa bodo dostopna javnosti, v primeru, da bi ju pogrešali čisto preveč. 

Si pa lahko 3. aprila ogledaš dokumentarec izpod rok Disneya, v katerem je Meghan prevzela vlogo pripovedovalke, več podrobnosti izveš TUKAJ.

Tako se ga veselimo! ❤️

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Vnelo se je!🔥 Harry in Meghan ostro nad Twitter zapis Donalda Trumpa (TO sta zapisala!)

Priporočamo tudi: OMG! Velik preobrat v ljubezni Renata in Tamare (Ljubezen po domače) Ne boš verjela! 😱