Indira Ekić priznala RESNICO o šovu The Biggest Loser Slovenija (tega NISMO pričakovali)

Le kaj bodo na te pogumne izjave dejali ustvarjalci oddaje?

Indira Ekić priznala RESNICO o šovu The Biggest Loser Slovenija (tega NISMO pričakovali) (foto: Instagram/Indira Ekić) Instagram/Indira Ekić
15. 4. 2020

Indira Ekić, ki je javnosti postala znana v slovenski različici šova 'The Biggest Loser', sedaj razkriva skrivnosti oddaje, ki jih nikakor nismo pričakovali! 

Če so do zdaj zgolj ameriški tekmovalci šova iskreno priznavali, da način hujšanja v resničnostni oddaji ni najbolj zdrav, se je sedaj oglasila še najbolj znana slovenska tekmovalka.

Indira pridno ostaja pod zvezdniškimi žarometi, izjemno aktivna je tudi na Instagramu, kjer deli tako vzpone in padce svojega življenja.

Pred kratkim je tako dosegla 50.000 sledilcev, kar nikakor ni zanemarljiv dosežek, uspeh pa je praznovala tako, da se jim je zahvalila za podporo, vsem novim se je tudi predstavila in povedala nekaj sočnih podatkov na temo njenega časa v The Biggest Loser Slovenija. 

Preberi še:

Od zvezdnice smo sicer navajeni, da je zelo iskrena tako v javnem kot tudi v zasebnem življenju, a takšnih razkritij vseeno nismo pričakovali!

Poglej, s kakšno fantastično fotko je Indira obeležila 50.000 sledilcev na Instagramu:

Indira je tako v svojih Insta zgodbah sledilcem zaupala tole:

"Imela sem 100 kilogramov, shujšala sem 30 kilogramov in vsi hočete, da vam povem trike in skrivnosti.

Kot veste, The Biggest Loser šov ni zdravo hujšanje, tam je stradanje, večji izziv se mi zdi je, da potem obdržiš to težo. Po The Biggest Loser šovu je metabolizem uničen in zelo hitro pride do "jojo efekta", zato se nas je ogromno zredilo nazaj!

Pri meni teža vedno varira. Se kilco zredim, dve kilci shujšam in se spet pet kg zredim. Moram pa reči, da sem kar zadovoljna, ker ne grem čez 80 kilogramov."

Indira, hvala za tvojo odkritost! Nam si čudovita! ❤️

Fotografije: Instagram

Preberi še: Uau! Poglej krasno hčerkico Iris Mulej (je to najlepši estradni otrok pri nas? 😍)

Priporočamo tudi: Tea prebolela KORONAVIRUS, a je ta kljub vsemu pustil POSLEDICE 😞 TO je sporočila!