Mijo Matić (Gospodin Savršeni) v Sloveniji! Preveri, kje smo ga ujeli!

Le kaj ga je privabilo v naše kraje? 😉

Mijo Matić (Gospodin Savršeni) v Sloveniji! Preveri, kje smo ga ujeli! (foto: Instagram.com/mijomatic) Instagram.com/mijomatic
29. 1. 2020

Tudi ti zadnje tedne preživljaš v družbi sanjskega Mija Matića in njegovih izbrank? *Cosmo tudi*. 🙊 

Prav zato smo ga v zadnjem času vzeli pod drobnogled tudi mi, in na njegovem Instagram profilu odkrili, da se je pred kratkim mudil v naši mali Sloveniji.

Preveri, kje!

Mijo je pred dvema tednoma namreč obiskal vse bolj priljubljeno izletniško točko Pot med krošnjami na Rogli, objavi na družabnem omrežju pa je dodal dolg zapis, ki si ga lahko prebereš na spodnjem linku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

Pod fotografijo se je usul val komentarjev, v katerih so mu slovenske oboževalke izrekle dobrodošlico, nekaj pa se je našlo tudi takšnih, v katerih so njegovi sledilci ugibali, ali ga je v te konce morda privabila Štajerka Nuša Rojs.

No, Mijo je sicer začetek januarja praznoval svoj 28. rojstni dan, slavnostni trenutek pa je na Instagramu obeležil s spodnjo fotografijo. Pa iiiiiii, no!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

Fotografije: Instgram.com/mijomatic

Preberi še: Se še spomniš Anahi (Rebelde)? Poglej, kaj počne danes in kako je videti! ALI Kaj narediti, ko se izkaže, da ima popoln partner eno veliko napako?

Priporočamo tudi: Letni HOROSKOP: Vse, kar se bo tvojemu ZNAMENJU zgodilo v 2020 in Najbolj trendovski lokali na ljubljanski tržnici ta hip (foto)