ZATO sta Mijo in Nuša po 2 mesecih KONČALA zvezo💔(Gospodin Savršeni)

Preveri, kaj je Mijo naredil tik preden sta zaključila! Emmm ... kako, prosim?!?

ZATO sta Mijo in Nuša po 2 mesecih KONČALA zvezo💔(Gospodin Savršeni) (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
25. 1. 2020

Spremljaš hrvaški resničnostni šov Gospodin Savršeni? Ja, mi tudi!  

V TEM članku smo razkrili, katero dekle je sanjski Mijo Matić izbral na koncu oddaje, tokrat pa razkrivamo, kako se je njegova ljubezenska zgodba s Slovenko, sicer pevko Nušo Rojs, zaključila.

Kot je Nuša povedala in zapisala v objavi na družabnem omrežju (ki je zdaj več ni mogoče najti), sta se Nuša in Mijo po dveh mesecih zveze razšla.

Novico o njuni (ne)srečni ljubezni je Nuša delila kar na svojem družabnem omrežju, ko je le dva dni po zaključku predvajanja oddaje na Hrvaškem povedala, da se zveza s sanjskim moškim Hrvaške žal ni obnesla

TO je Nuša zapisala o KONCU njune zveze:

"Dragi moji, z vsem svojim srcem sem želela, da traja. Če ste vi razočarani, predstavljajte si, kako je šele meni. Iskreno … Naredila sem vse, kar je bilo mogoče z moje strani. Prosim vas, ne sodite mi in ne sprašujte me nič … Sami pa lahko vidite, kakšne žalostne pesmi pojem v zadnjem času. Hvala."

TO je razlog za RAZHOD

Tudi nam je Mijo v oddaji prirasel k srcu, velik del pa je k temu prispevalo dejstvo, da je na vsakem zmenku do deklet zelo pozoren, razumevajoč in da je pripravljen prisluhniti čisto vsaki. 

No, kljub temu, je Nuša javnost presenetila z dejstvom, da se je v resničnem življenju do nje obnašal precej drugače

Kot je povedala, se je bila zaradi ljubezni pripravljena preseliti v Zagreb (to je povedala že v oddaji), vendar se ji Mijo po zaključku oddaje sploh ni javljal na telefon. 

Na koncu jo je po štirih dneh tišine poklical, in ji povedal, da ona ni tista prava, in tako se je njuna zveza zaključila.

No, Nuša je njun razhod kot je videti že pozabila, saj je v teh dneh že izdala novo ljubezensko pesem v sodelovanju s hrvaškim glasbenikom Matejem Mlađenovićem predstavila pesem Izgubljeni.

Prisluhni ji tukaj:

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: SPOILER ALERT🚨: Ne boš verjela, koga Gospodin Savršeni izbere na koncu oddaje

Priporočamo tudi: O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱