SPOILER ALERT🚨: Ne boš verjela, koga Gospodin Savršeni izbere na koncu oddaje

Na uredništvu nismo verjele, da bi to sploh dovolili. 😉

SPOILER ALERT🚨: Ne boš verjela, koga Gospodin Savršeni izbere na koncu oddaje (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
18. 1. 2020

Tudi ti vsak večer gledaš hrvaški resničnostni šov (Sanjski moški) Gospodin savršeni in našo Nušo Rojs? Ja, mi tudi! In moramo priznati, tale Mijo 🔥.

Njun sanjski zmenek na Brionih, ki smo ga ta teden lahko spremljali na malih zaslonih pa se je Sanjskemu moškemu Hrvaške očitno usedel v srce, saj je na koncu oddaje za svojo izbral prav Slovenko Nušo. 😍 

Kako lepooooooooo! 😍

Kot je tedaj Nuša povedala, do zadnjega ni vedela, da je prav ona tista, ki je osvojila srce sanjskega moškega, dejstva, da je tudi Mijo osvojil njo pa tudi pred kamerami ni skrivala.

"Vesela sem, da sem srečala nekoga, s katerim imam toliko skupnih stvari, in res se vidim poleg nekoga, kot si ti," mu je povedala v oddaji.

"Pripravljena sem zaradi ljubezni spremeniti svoje življenje in zamenjati lokacijo," je tudi priznala pred kamerami.

Kdo je sanjska izbranka Nuša Rojs?

Nuša je bila od leta 2013 članica precej poznane skupine Skater (ki se je nekoč imenovala Skuter), prav tako pa je delala tudi kot animatorka znane turistične agencije. 

Leta 2013 si jo lahko spoznala tudi v oddaji xFaktor, leta 2018 pa še v polfinalni oddaji Slovenija ima talent, kjer je navdušila z izjavo: 'Mislim, da sem se malo polulala'. 

Nuša sicer prihaja iz Gaja pri Pragerskem, kjer je živela do svojega sedmega leta, nato se je s starši preselila v Maribor. 

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Se spomniš Fakija s Kmetije? TO je po 3 letih objavila njegova Maruša

Priporočamo tudi: O-M-G! Gašper Rifelj in Maja Geršak (Zvezde plešejo) bosta postala STARŠA (VSE, kar vemo!)