Se spomniš Fakija s Kmetije? TO je po 3 letih objavila njegova Maruša

Faki se je po treh letih očitno vrnil iz zapora! Poglej, kaj počneta zdaj! 

Se spomniš Fakija s Kmetije? TO je po 3 letih objavila njegova Maruša (foto: Planet TV) Planet TV
15. 1. 2020

Če redno spremljaš resničnostne šove, si zagotovo spremljala tudi sezono oddaje Kmetija: nov začetek, v kateri je slavil Faki Čaušević.

Spomnimo te lahko, da se je Faki tedaj Kmetije udeležil v družbi svoje srčne izbranke Maruše, ter da je le kratek čas po zmagi zaradi nekaterih kaznivih dejanj moral v zapor.  

To sta Faki in Maruša. Se ju še spomniš?

Leta 2016 je Faki s tresočim se glasom na ljubljanskem okrajnem sodišču priznal krivdo dveh kaznivih dejanj – ropa in velike tatvine – in s tem posledično dobil izrečeno kazen, tako kot je prvotno predlagalo državno tožilstvo, skupno dve leti in osem mesecev zaporne kazni.

In čeprav je obramba trdila, da ne prepoznava premoženjskih pravnih zahtevkov, so morali ti biti po odsluženi kazni povrnjeni: "Imam urejeno življenje. Zaposlen sem v Marušinem podjetju, prav tako je Maruša zaposlena, zato bi v primeru milejše kazni vračal denar oškodovancem," je takrat pred obsodbo povedal Faki.

"Ta zgodba ni tako enoznačna, kot jo mediji prikazujejo. Vem, zakaj je Faki priznal krivdo, vem pa tudi, da ni kriv. Meni je zaradi tega zelo težko in prav tako je težko tudi njemu. V tem trenutku veliko ne moreva narediti, samo to, da enostavno greva naprej," je novinarki naše medijske hiše ob Fakijevem odhodu v zapor priznala Maruša in dodala, da je za obtožnico vedela, še preden sta se prijavila v Kmetijo: Nov začetek.

TAKO se je začela njuna ljubezen:

"Spoznala sva se 26. decembra, ko smo šli s kolegi žurat. Spoznala sva se na plesišču, kjer sva najprej plesala, potem pa sva se še pogovarjala. Vprašal me je za številko in sem mu jo dala, čeprav je nikoli ne dajem kar tako," je leta 2016 naši novinarki povedala Maruša in dodala, da sta se čez dva dni srečala in od takrat naprej sta nerazdružljiva.

"Zelo hitro sva tudi zaživela skupaj. Takoj za tem sva namreč že preživela skupaj novo leto, le nekaj dni pozneje pa je Faki spoznal še mojo mamo. Doma se nam je namreč pokvarila cev in Faki je rekel, da bo vse popravil. Torej je mojo mamo spoznal po štirih dneh, ko sva bila skupaj, jaz pa sem tudi hitro spoznala njegovo veliko družino v Bosni, saj ima Faki kar deset bratov in sester. Vsi se odlično razumemo, tako da je vedno zabavno. Moja mama obožuje Fakija," je povedala Maruša, ki se je odlično ujela tudi s Fakijevo hčerko Hano.

Kaj se z njima dogaja zdaj?

Faki je v zaporu očitno odslužil svojo kazen in se vrnil v objem svoje srčne izbranke Maruše, saj je ta v minulih dneh po treh letih objavila njuno prvo skupno fotografijo.

Ker ima Maruša zaseben Facebook profil ti fotografij sicer ne moremo pokazati, povemo pa ti lahko, da se je zaljubljen parček za vikend odpravil na pohod, in sicer na področju Zagorja ob Savi. Na fotografijah sta videti zaljubljena in srečna, prav takšna, kot smo ju bili vajeni.

Foto: Jani Božič, Goran Antley, Planet TV

Preberi še: Briješ sramne dlake? Strokovnjaki razkrivajo, zakaj tega nikar ne počni

Priporočamo tudi: Nadiya Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila VELIKO novico (Čestitkeeeee!)