Lara Komar (Znan obraz ima svoj glas): TEGA o njeni družini zagotovo še ne veš!

Em, ... kako, prosim? Tole je malce zapleteno. 🙊

Lara Komar (Znan obraz ima svoj glas): TEGA o njeni družini zagotovo še ne veš! (foto: Instagram.com/larakomar / Anja Petelinsek) Instagram.com/larakomar / Anja Petelinsek
8. 12. 2019

Tudi tebe vsako nedeljo posebej očara igralka Lara Komar? 😍 Njena simpatičnost, zgovornost in naravna lepota zagotovo pripomorejo k temu, da oddajo Znan obraz ima svoj glas spremljamo še raje. 😍 

In čeprav smo o Lari Komar napisale že veliko člankov, med katerimi lahko pobrskaš SPODAJ 👇🏼, smo tokrat naletele na nekaj zares zanimivega. 

Preberi, kaj je Lara novinarki naše medijske hiše povedala o svoji nenavadni družini:

Novinarka: Vaša mama je Italijanka s slovenskimi koreninami, oče Slovenec. Imate še mlajšo sestro, starejša brata in še eno sestro - velika družina ste. Kako je bilo pri vas, ko ste bili mlajši?

Lara: Pestro, veselo, glasno, bogato! Čeprav sta moj starejši brat in moja starejša sestra pravzaprav polbrat in polsestra ter sta v glavnem živela s svojo mamo, imam občutek, da smo enostavno ena sama velika družina. Zrasli smo skupaj in smo zelo povezani. Vzgojili so nas v ljubezni in sprejemanju. Prva žena mojega očeta je kot prava teta zame, moja mama je zdaj babica tudi sinu in hčerki mojega brata - ki imata torej kar tri babice! Veliko časa smo preživljali skupaj, vsi skupaj, in tudi danes komaj čakamo, da se lahko družimo ... vedno bolj številni! (smeh)

Novinarka: Odraščali ste v Trstu in oče je z vami vedno govoril slovensko, mama italijansko. V šoli ste se učili še latinsko. Kakšni so spomini na srednjo šolo?

Lara: Ne samo latinščino, tudi staro grščino. Učni jezik je bila slovenščina, učili pa smo se tudi italijanščino in druge sodobne tuje jezike. Takoj bi se vrnila v gimnazijska leta. Zelo rada sem imela šolske klopi in vsakič, ko grem mimo svojega šolskega poslopja, me preplavi val nostalgije. Spominjam se truda, ki sem ga vlagala v študij, predvsem pa nepozabnih trenutkov s sošolci, srečevanja pred šolo zgodaj zjutraj, dopisovanja med šolskimi urami, skupnega učenja in raziskovanja.

Imela sem srečo, da so bili vsi moji sošolci radovedni, da so občudovali obširno znanje nekaterih profesorjev, da so radi spraševali in se učili. Ker smo bili res dober razred, je bilo življenje v šoli prijetno in večkrat nam je bilo dovoljeno, da smo veliko bolj sproščeni in živahni, kot bi kdo pričakoval za šolski pouk. Mitja, Dana, Igor, Matej, Jasna ... sošolci, s katerimi sem se učila in delila burno pubertetno odraščanje, prijatelji, ki me še vedno spremljajo in imajo radi.

Fotografije: Ksaver Šantar, Saša Aleksandra Prelesnik

Preberi še: Preveri, kaj je pred vodenjem Kmetije počela Natalija Bratkovič (Kmetija)

Priporočamo tudi: Razlog, ZAKAJ se je par v šovu Kmetija POROČIL že drugič (če si se morda spraševala?)