Razlog, ZAKAJ se je par v šovu Kmetija POROČIL že drugič (če si se morda spraševala?)

Te zanima, kaj se je zgodilo, da se je par v šovu Kmetija poročil že drugič? To je zgodba.👇🏼

Razlog, ZAKAJ se je par v šovu Kmetija POROČIL že drugič (če si se morda spraševala?) (foto: Printscreen Voyo) Printscreen Voyo
6. 12. 2019

Si tudi ti spremljala šov Kmetija in se začudila, ko sta mladoporočenca in njuni družini neprestano omenjali, da se je par tedaj poročil že drugič? Mi tudi! 

Prav zato smo se odpravili na lov za odgovorom in odkrili, da sta se Ana in Roman v preteklosti ločila, vendar je njuna ljubezen ponovno našla skupno pot.

Njuno ljubezensko zgodbo sta Ana in Roman sicer deloma razkrila tudi v oddaji Delovna akcija na POP TV, saj jima je glasbenica in voditeljica Ana Praznik pomagala v celoti prenoviti njuno hišo.

Kaj sta povedala, pa si preberi spodaj: 

Kot so povedali v oddaji, je Roman prestal hudo bolezen, saj je imel velik možganski tumor, zaradi katerega zdravniki pravzaprav niso vedeli, ali bo preživel. K sreči, je Roman popolnoma okreval, vendar s tem težav ni bilo konca.

Ana se je po porodu nato srečala s poporodno depresijo, zaradi česa sta se z Romanom na njeno željo tudi ločila. Kljub Anini odločitvi, Romanova čustva niso zamrla, zato se je za njuno ljubezen boril in Ani pomagal, da se je izvila iz krempljev depresije.

Svojo ljubezen sta čisto zares okronala oktobra na posestvu letošnjega šova Kmetija, in moramo priznati, da je bilo vse skupaj videti zelo romantično. 😍

Ana in Roman sta živ dokaz, da ljubezen premaga vse! ❤️❤️❤️

Fotografije: Printscreen Voyo

Preberi še: Preveri, kaj je pred vodenjem Kmetije počela Natalija Bratkovič (Kmetija)

Priporočamo tudi: OPA! Franko Bajc NI VEČ blondinec, zdaj je videti tako👇